Doc-TV

Det går mer og mer opp for meg at det vi ser som ekte politisk debatt i virkeligheten er orkestrerte manøvre for å manipulere oss. Det viktigste er utelatt.

Sist uke refererte NTB dommen over Jussie Smollett, men utelot det viktigste: At dette var en hatforbrytelse. Smollett utnyttet fortidens overgrep mot svarte og gjorde seg selv til offer for MAGA-mennesker. Han brøt bud etter bud: Han løy, han bar falsk vitnemål og han forsøkte å hisse halvdelen av befolkningen opp mot den andre halvdelen.

Mediene rapporterte ikke dette. Naturligvis ikke. De ”tapte”. De rapporterer på samme måte som i USA. De er eksperter på å spille offerkortet. Men hva når det blir falskt? Da tramper man på de virkelige ofrene.

Dette er blitt et så vanlig narrativ at folk ikke reagerer på det, hvilket vil si at vi blir gradvis hjernevasket og tror til slutt på medienes narrativ: Kyle Ritten house er bad, George Floyd is good.

Fordi man er ute og kjemper den gode kamp finnes det ingen grenser for hva man kan si og fremstille.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!