Doc-TV

Før kjøpte man aviser for å bli informert. Nå kjøper man aviser for å se hvordan de desinformerer. De samme mediene som snakket om fake news, sprer en systematisk løgn om USA. Aftenpostens Christina Pletten har slukt CNN og Biden-propagandaen med hud og hår. Hun strømlinjeformer en historie som den er helt uten motforestillinger.

Alle som har fulgt med på amerikansk politikk de siste fem år vet at det må bli en historie full av løgn.

Selv praktiserer vi såkalt suspender judgement. Vi utsetter å felle en kategorisk dom inntil vi har nok indikasjoner. De som latterliggjør Trump og 3. novemberbevegelsens påstander om at valget ble stjålet, men overhodet ikke vil gå inn på resultatene av canvassing i Pima County i Arizona, har ikke krav på å bli tatt seriøst.

Canvassing vil si at man tar for seg valglistene og ettergår dem. I noen byer er det flere stemmer enn innbyggere. Da er noe galt. Man ranger på husene og spør hvem som bor der, sammenligner med valglistene. Hvis det står at det bor 12 mennesker der og ti av dem er ukjente, er det lett å konstatere valgfusk.

Vi har hørt mange slike historier. Noen må ha organisert svindelen. Det samme skjedde i Georgia, Pennsylvania, Michigan. Vippestatene.

Steve Bannon og 3. novemberbevegelsen vinner på utholdenhet, på at de aldri gir seg. Christina Pletten forsøkte også å sette ham fast da han var gjest på Nordiske Mediedager. Hun forsto ikke hvem hun sto overfor.

Det er ikke Bannons problem at Norge ikke har journalister som forstår USA, det er Norges.

PS.: Vi har fått ny mikrofon til podcastene og dere hører forskjellen. Alt koster. Denne var ikke blant de dyreste. Men hvis vi skal levere kvalitet i alle ledd, koster det og lytterne forventer kvalitet. Hvorfor? Fordi de er bortskjemt av NRK som med et budsjett på 6 milliarder kan levere State of the art-teknologi. Kvalitet som du betaler for, uten å bli spurt.

Vi spør.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!