Doc-TV

Demografien i Oslo har endret seg raskt, så raskt at det er mulig å være eneste nordmann på flere av byens spisesteder, men i periferien er det fremdeles det gamle Norge som rår – så mye så, at Oslo-borgere får kultursjokk.

I denne klassiske Dagsorden-samtalen med Hanne Tolg og Rebecca Mistereggen får vi et innblikk i hvordan det er å se hjemstedet bli totalt forandret av innvandring, men også hvordan det er å gjenoppdage det gamle Norge utenfor Oslo-bobla. For noen er det problematisk at multikulturen ikke har satt sitt preg på hele Norge, for andre er det en sorg å se multikulturen dytte den norske kulturen ut. Å si det høyt kan være risikabelt, men det gjør ikke sorgen noen mindre.

Velkommen til kveldens Dagsorden.

 

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!