Doc-TV

Noe skjer når Dagsnytt nevner med den største selvfølgelighet at det Republikanske flertallet har iverksatt granskning av Biden-familiens forretninger, noe de har holdt på med lenge, men nå kan sette makt bak kravene.

Vi har lenge lurt på hvordan regimemedier vil snu på flisa når de blir nødt for å referere Bidens korrupsjon. Det ser ut som de vil late som om de har dekket dette i lang tid og bare fortsetter hvor de slapp.

Dette ble enda tydeligere da Dagsrevyen hadde Bidens skjulte dokumenter som toppsak. Med spørsmål om hva som eventuelt er forskjellen på ham og Trump. Lars Os er ikke helt med. Han har ikke fått med seg at noen har bestemt seg for å ofre Biden for at han ikke skal kunne stille i 2024. Derfor finner man nå dokumenter. Det blir nok flere.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!