Kommentarer

Under en nyligen intervju på FPÖ TV – rapporterad i GulfInsider den 5 december 2023 – säger den tidigare chefen för Tysklands inre säkerhetstjänst, Bundesverfassungsschutz, Hans-Georg Maassen, att islam är väl positionerat för att erövra Europa. Tyskland och Österrike skulle mycket väl kunna förhindra en sådan utveckling, men väljer att inte göra det.

”En helt annan kultur närmar sig oss. Vi är inte alls beredda på det, eftersom vi inte kan lösa konflikter med våld, som arabstaternas familjeklaner gör. Dessa personer löser konflikter genom våld, medan människor i Centraleuropa tror att detta bara kan göras genom domstolarna”, säger Maassen, som var chef för Bundesverfassungsschutz under perioden 2012-2018.
Vidare konstaterar han att ”européerna kommer att ge efter för islam. Dels för att de inte ens kan se att konflikten närmar sig, och dels för att de inte kan lösa konflikter på samma sätt [som muslimer]. … Slutresultatet kommer att bli en gradvis förstörelse av våra europeiska kulturer.”

Enligt den tidigare säkerhetschefen har européerna ingen klar uppfattning om vart de vill åka.

”Vi lever bara i nuet, och därför förlorar vi mot andra som har en religion eller ideologi och som vet vart de vill. … De flesta muslimer kommer till oss med en helt annan medvetenhet om kultur, religion och familj. I det sekulära Europa är religion och familj – om de spelar någon roll alls – en angelägenhet för individen, men i dessa kulturer är det något som lämnas åt klanen.”
Enligt Hans-Georg Maassen främjar europeiska politiker och särskilt den politiska vänstern medvetet massinvandring eftersom de vill ha en annan befolkning. Ju mer heterogen en befolkning är, desto mindre kommer den att kunna uttrycka sig och utöva verklig demokrati. När politiker beviljar medborgarskap till invandrare förskjuter de väljarnas sammansättning, eftersom utlänningarna röstar annorlunda än de infödda.

Maassen säger att länder som Tyskland och Österrike har medel för att stoppa invandringen, men de har medvetet valt att inte använda dem. Om de ville kunde de avvisa människor vid gränsen från den ena dagen till den andra. Länderna skulle också kunna utvisa hundratusentals utlänningar som inte vill integreras eller som begår brott och lever på ekonomiska överföringar från staten, eller se till att de lämnade frivilligt.

Ett av problemen är att avreseländerna vägrar ta tillbaka sina medborgare, men det finns en möjlighet till det, tror den tidigare spionchefen. Du kan frysa deras utlandsskulder, hindra deras medborgare från att komma in i Europa och mycket mer.

”Varför tvingar vi inte länder som Italien och Grekland att äntligen göra vad de borde enligt de europeiska fördragen, nämligen att tillhandahålla rimligt gränsskydd? Varför låter vi dessa människor komma till oss, livnära sig på dem och spendera miljarder på dem, medan många av de lokala fattigpensionärerna med en pension på 920 euro efter ett helt arbetsliv måste samla in flaskor?”

En demografisk framskrivning av Pew Research visar att Europas muslimska befolkning kan tredubblas till 76 miljoner år 2050. Enligt en annan uppskattning kommer muslimerna att vara i majoritet år 2100, och i länder som Grekland, Irland, Frankrike, Belgien och Storbritannien, över tre fjärdedelar av befolkningen vid den tiden var muslimer.

Erfarenhetsmässigt behöver inte muslimer vara i majoritet för att ta makten. Ett våldsamt segment av t.ex. 20 procent räcker för en svag och förvirrad stat att böja sig för muhammedanska krav, som vi senast sett med den danska koranlagen, och i Danmark utgör den muslimska befolkningen knappast mer än 7 procent.

Danska föräldrar som väljer att ta med barn till världen måste räkna med att de kommer att leva under en islamisk diktatur innan de fyller 30. Det vill säga om inte staten följer Hans-Georg Maassens råd, och det finns inget som tyder på att politikerna är villiga till det.

Uppriktigt sagt finns det inget nytt i Maassens överväganden. Många kritiker och meningsmotståndare har sagt samma sak under decennierna, men de har förtalats, hatats och förföljts av media, förståsigpåare, domstolar, präster och politiker.

Dessa glorifierade stormakter kommer inte att förstå att en stat som tror att lagar och konventioner är effektiva vapen mot organiserade ligister och klaner måste gå under.

Eller så förstår de det – vilket är äckligare om möjligt.