Doc-TV

Når man ser Biden lese opp at USA skal forlate Kabul 31. august som avtalt, forstår mange amerikanere at dette er en administrasjon uten respekt for liv. Biden har allerede blod på hendene. Etter denne avgjørelsen vil det som skjer med etterlatte amerikanske borgere bli lagt for hans føtter. Det spørs om administrasjonen vil overleve det.

Pressens blikk er skjerpet. Hvorfor sendte Biden CIA-direktør William Burns til Kabul i stedet for en diplomat som ville være det normale valg? Var det for å inngå en hemmelig avtale? Burns kysset Talibans ring, sa Laura Ingraham.

Biden fortsetter sin import av migranter innenfor Afghanistan-krisen. Det skal bygges fem nye sentere slik at man kan prosessuere 10.000 afghanere om dagen. Men bare 6,8 prosent av de evakuerte hittil er amerikanske borgere.

De som skal til USA blir silt, ifølge Biden. Men det er allerede oppdaget et IS-medlem i Qatar og 100 sto på en liste forsvarsdepartementet har over folk som kan utgjøre sikkerhetsrisiko.

NATO-allierte står målløse og ser på at Biden-administrasjonen kjører sitt eget løp. Man sa at Trump ødela NATO da han krevde at andre land måtte betale sin del av utgiftene. Men det er Biden som ødelegger samholdet. Selv Jens Stoltenberg ymtet frempå om at fristen burde vært forlenget.

Lara Logan er den som tydeligst sier at Biden ikke er unnfallende. Det er en hensikt med kollaborasjonen med Taliban. Svakheten og ettergivenheten er villet. Dette vil du aldri få høre fra norske medier, men det er en mistanke som bare blir sterkere. Jimmy Carter overlevde ikke at amerikanske gisler satt 444 dager på ambassaden i Teheran. Her er det snakk om flere tusen.

Demokratene er uaffiserte av katastrofen i Kabul og presser på for å få gjennom de astronomiske bevillingene i Kongressen, 1.200 milliarder pluss 3.500 milliarder – til sammen nær 5.000 milliarder dollar, nok til å gjør statsgjelda så stor at den vil gjøre USA til en debitornasjon i generasjoner fremover.

Hvem vil med åpne øyne påføre befolkningen slike byrder?

Videoen er klar så fort den er ferdig prosessert på Rumble. Følg oss der!

Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Lag dere gjerne en Odysee konto via denne linken – det gir oss Odysee poeng, noe vi trenger for å kjøre live sendinger fra Odysee: https://odysee.com/$/invite/@Document:4

Vi satser på denne platformen så snart vi har fått lastet opp arkivet av gamle videoer.

Følg oss på Odysee her: https://odysee.com/@Document:4?r=Cyzqs4wKDHCk61opoaH8iS3PhPHLDLtP

Kjøp Alf R. Jacobsens sensasjonelle «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!