Doc-TV

De kreftene som styrer vårt samfunn har bestemt at nasjonen skal oppløses. Det har Brussel og Oslo bestemt og de får hjelp av hundretusener av fremmede som gjerne vil gjenskape sitt hjemland i Skandinavia. Politikerne og medier kommenterer ikke at det eksisterer flere parallelle samfunn.

Vi må ta konsekvensen av at nasjonen er oppløst, både gjennom innvandring og ideologien som eliten følger.

Vår elite lever i virkeligheten et parasittisk liv på den nasjonen vi andre forsøker å vedlikeholde. Vi må søke sammen med våre nordiske feller (follows) som vil det samme – et hjem for nordboere med plass til andre som vil det samme.

Denne kløften er fundamental. En side vil vinne. Vi får enten et avnasjonalisert ingenmannsland der islam trives, eller et hjem for nordiske innbyggere. Det er tvilsomt om kongehuset overlever. De har valgt flerkulturens side og avskaffer dermed seg selv.

Men det finnes faktisk en god del fremmede som forstår hva som står på spill og ønsker å gi et bidrag til et land for nordboerne. Ikke bare polakker.

Videoen er klar til å sees via Rumble. Følg oss der! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil gi da oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene!

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!