Doc-TV

På få uker har Norden opplevd tre terrorangrep: I Oslo var det en islamist som angrep i området der homofile holder til, natten før den store prideparaden. I København var det en syk ung dansk mann og på Visby var det en 32-åring som drepte koordinator for psykiatri i Sverige. 32-åringen hadde tilknytning til Nordisk motstandsbevegelse men det var ikke motivet, ifølge statsadvokaten. Det var rus og psykiatri.

Så har vi flere masseskytinger i USA der unge ensomme, syke, marginaliserte menn går amok.

Samfunnets elite virker ute av stand til å håndtere truslene de selv har skapt. Hva kan det komme av? 68’erne var mot pilletrilling. Det var samfunnets skyld at mennesker ble syke. Men nå hører vi ikke noe om samfunnets ansvar for at produserer menn som dreper medborgere. Dagens elite er ute av stand til å ta ansvar. Det er gjennomgående i alle vestlige samfunn: Mangel på ansvar.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!