Doc-TV

Samtale med en person om barnevernet er noe av det mest nedslående en kan tenke seg. De som kan holder seg på avstand. Den humaniteten vi smykker oss med er bygget på avstand, av en holdning som går ut på ikke å ta ting inn over seg.

En fireåring ble natt til søndag funnet gående alene i Bergen sentrum, tynnkledd.

To mennesker ble alvorlig skadd i knivstikking i Trondheim. Meldingene er blitt så vanlige at det er en fare for at vi venner oss til dem. I Document forsøker vi få frem detaljer som viser hva og hvem. Det er noe som skjer i våre samfunn som vi ikke må snu ryggen.

Men hva skal du si når myndighetene i et land flyr ulovlige migranter inn i landet om natta for at de ikke skal bli oppdaget, slik Miranda Devine avslørte i New York Post nylig. Biden-regimet vet at trafikken er upopulær, derfor nattflyvninger.

Biden er Merkel og har gjort 2021 til USAs 2015.

Erna hyllet tillitssamfunnet, men det en tillit som bygger på taushet, sensur, hemmelighold og kontroll. Det riktige navnet er lydighet.

Videoen er klar til å sees via Rumble. Følg oss der! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil gi da oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene!

Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!