Doc-TV

Ytringsfriheten? -Den glemmer vi. En replikk fra Jens Bjørneboe som jeg ikke helt klarer plassere, men essensen var: Andre hensyn går foran. Slik er det blitt idag: Ytringsfriheten er i dag relegert til andre og tredje plass. Det har skjedd umerkelig. Den gode sak og Den gode smak har tatt over.

Det er mangel på kritikk av deres dominans som bevitner deres makt. Skjønt – da regjeringen inviterte Taliban kom det reaksjoner. Det var for drøyt, fordi folk instinktivt forsto at dette ikke handlet om sultende barn, men noe annet som i høy grad angår nordmenn: Myndighetene går inn i et spill med et salafistiske regime.

Biden forhandler med iranerne og Norge med Taliban. Det er symmetri.

Mange var begeistret, men begeistringen satt fast i halsen på Tommy Sørbø som husket hva ordføreren i Porsgrunn, Robin Kåss, hadde sagt om SIAN i fjor sommer. Formannskapet syntes at de fikk betale for politiet selv. Dvs at de ikke har noen demonstrasjons eller ytringsfrihet.

Vi hører nå mer og mer fra gammelmedia at pressefrihet og ytringsfrihet ikke er ensbetydende. Pressefriheten må ha noen grenser. Og hvem skal bestemme dem? Pressen selv? Men er den til å stole på? La oss se, hvordan er dekningen av Russia Collusion og  6. januar i norske medier? De kan sammenlignes med eventyr, eventyr for store barn. Hva skjer med barna som ikke liker eventyr? De må stå i skammekroken.

I dag hørte vi på vei opp i skogen at Dan Bangino er kastet ut av YouTube. De vil ha full kontroll. Sjekk hvordan NTB omtalte Robert Malone. Kostelig.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!