Doc-TV

Vi har entret fase to av krigen i Ukraina og krefter i Vesten er fast bestemt på å knekke russerne. De sier det rett ut, i dette tilfelle en tidligere viseøverstkommanderende i NATO, NATO’s former Deputy Supreme Allied Commander Europe, Richard Shirreff.

I et intervju med the Times går han inn for at NATO skal sette inn det det har for å knekke russerne. Når tidligere befalshavere begynner å snakke om eksistensiell krig og overlevelse er det fare på ferde. Det står ingenting i våre medier om hva som skjer. Men Tucker snakket om det i natt.

Man later som om det er en enighet i NATO og EU uten sidestykke og dette samholdet gjør at man kan rykke frem i front. Men telegraph skriver i dag at det bør innføres sanksjoner mot Tyskland som holder liv i Putins krigsmaskin.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp Kents bok her!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!


Vi setter stor pris på et bidrag til vårt arbeid, bruk Vipps eller konto: