Doc-TV

En programleder på Sky News Australia, Andrew Bolt, beskrev Bidens mentale forfall, med eksempler. Sky News Australia har gjort dette til noe av en spesialitet. Bidens stamming, forfjamselse og mentale tomrom, får mange klikk. (Han stammet som barn, men overvant det, kanskje det nå kommer tilbake?)

I et nytt innslag som skulle handle om Boris Johnson, intervjuet Bolt den personen han mener har den største utenrikspolitiske ekspertise, tidligere utenriksminister Alexander Downer. (NB: Jeg rørte om Bolt og kaller Downer for Downing). Samtalen forløper slik man forventer av en tidligere utenriksminister. Men det publikum ikke får vite er at den samme Downer var ambassadør i London i 2016 og han deltok i komplottet for å hindre at Trump ble valgt.

En ung George Papadopoulos hadde vervet seg til Trumps kampanje. I London ble han omsvermet av en rekke for ham ukjente mennesker og en av dem var Downer. Downer skjenket Papadopoulos og forsøkte å legge ord i munnen på ham om Hillary, russerne og Wikileaks. Hadde ikke epostene blitt hacket av russerne og gått via Wikileaks til Trump? Papadopoulos stilte seg uforstående. Først senere skulle det gå opp for ham hvilket spill han var blitt viklet inn i.

Demokratene og Obama mobiliserte hele statsapparatet for å stanse Trump. Dvs de fikk allierte som Storbritannia og Italia til å stille sitt etterretningsapparat til disposisjon. Den samme Obama og Hillary produserte narrativet om at Trump kunne takke Putin for valgseieren. Han var langt på vei en landsforræder. Det hele var en løgn, men selv hadde de invitert allierte til å blande seg inn i et amerikansk presidentvalg.

Til denne dag har de ikke tatt ansvar for det.

Hvorfor stilte allierte opp? Fordi de kjøpte fortellingen om de farlige høyrepopulistene. Dette var blitt et begrep også i Europa. Høyrepopulister måtte ikke få komme til makten og nær sagt ethvert middel var tillatt for å stanse dem.

Dermed ble eliten i andre land – Australia deltok også – involvert og kompromittert.

Her ligger roten til at avtroppende PST-sjef Hans Sverre Sjøvold kunne introdusere begrepet anti-statlig. Det har en forhistorie, som går tilbake til 2015/2016. Også Norge er med.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!