Doc-TV

Under valgkampen i 2016 var det rå kamp mellom mediene/Hillary og Trump og Trump kunne surfe på folks hat mot Hillary, noe mediene ikke forsto. I 2020 var det Big Tech som viste sin makt og Trump forsto at han ikke ville vinne et nytt valg uten sosiale medier som var på hans side.

I februar åpner hans sosiale medieplattform, under ledelse av erfarne Devin Nunes. Nunes vet hva han er opp i mot. Det var han som avslørt Russia Collusion.

Men Trumps plattform er bare en brikke. Grunnarbeidet har vært gjort av en rekke nye medier som har skapt en helt ny nyhetsstrøm: Sannheten om 6. januar ville aldri kommet for en dag hvis det ikke var for revolver.news, thegatewaypundit.com, amgreatness.com, realclearpolitics.com, humanevents.com, warroom.org og en rekke andre. Tilsammen har disse blitt talerør for MAGA-bevegelsen. Gammelmediene må gjerne snakke ned og bagatellisere, men det slår til syvende og sist tilbake på dem selv.

Lørdag tok Trump for første gang 6. januar-narrativet ved hornene. Det kunne han gjøre fordi han bygger på revolver.news, Julie Kelly i amgreatness.com og faktisk også Tucker. Tucker er enestående i amerikanske medier som tør å gå i spiss. Han har nå intervjuet Thomas Caldwell to ganger. Caldwell er tiltalt for oppfordring til væpnet opprør, en gammel veteran som går med stokk. Det er hårreisende, men bøllene i justisdepartementet tror det skal skremme vannet av andre mennesker. Det gjør det bare så lenge ingen tar igjen og kaster de sinnsyke anklagene tilbake i ansiktet på dem.

Det har Julie Kelly og Tucker gjort. Få mennesker kan utrette store ting hvis de er ærlige av hjertet og jobber sammen.

Ondskapen vil tape.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Les også