Doc-TV

At amerikansk politikk er et ormebol er ingen nyhet, men nå ramler skjelettene ut av skapet og korrumperte, maktkåte politikere, ikke minst Hillary Clinton, står med buksa på knærne. Det dekker ikke norske medier, for det ødelegger fortellingen de har konstruert de siste fem årene.

Det var ingen sammensvergelse mellom Donald Trump og Russland, det er derimot en sammensvergelse mellom ulike aktører i Demokratene og spillet de spiller er ikke bare skittent, det er perverst. Vi bevitner USAs største politiske skandale i nyere tid.

Russian collusion var bare begynnelse. Triksene, røyken og løgnene stoppet ikke der, sammensvergelsen med Big Tech og medier har resultert i en omfattende skandale vi enda har til gode å se resultatet av.

I kveldens sending diskuterer Christian Skaug, Erling Marthinsen og Rebecca Mistereggen hva denne skandalen har for betydning, ikke bare for den amerikanske befolkningen, men også for oss her hjemme.

Velkommen til Dagsorden.

Rumble:

Odysee:

 

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 63 89 41. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Bestill gode bøker fra Document forlag: