Doc-TV

Mediene koker av Nord Stream. De går i stim og retningen er mot krig. Rett før vi begynte i studio kom meldingen om at amerikanere i Russland er bedt om å forlate landet ”umiddelbart”. Vi var nysgjerrige på hva den erfarne journalisten og forfatteren Alf R. Jacobsen mener om situasjonen.

Alf R. kjøper ikke alt som kommer ut av mediene. Han vet at myndighetene vet mye mer enn de sier. Men journalistene later som om det vi hører er alt de vet.

Alf R. kan fortelle at det seilte en britisk ubåt inn i Østersjøen i mars og oppførte seg merkelig rundt Bornholm. Dette er informasjon som også ville vært tilgjengelig for NRK hvis de ville spørre seg for. Hvorfor intervjuer ikke de Alf R?

Tidligere når det var kriser, sørget NRK for at det kom en voksen i studio, en med erfaring, en som kunne roe ned og fortelle oss hvordan det sto til. En vi stolte på. De kommer ikke seilende på ei fjøl. Alf R. er en av de få gjenværende. Før var det mange.

Men det går an å ta var på folk. Behovet er større enn noen gang.

Sendingen starter 21:00 — oppdater da denne siden og trykk deretter på play-ikonet

 

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 63 89 41. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Bestill gode bøker fra Document forlag: