Doc-TV

På 60-tallet representerte radiostasjoner på skip i Nordsjøen alternativer til statskanalene: Radio Caroline og Radio Luxembourg sendte popmusikk på en tid da det var del av en counterculture. Nå er det Document og tilsvarende dissidenter i USA som fyller samme rolle og det slår hovedstrømsmediene med skrekk. De vet innerst inne hva det betyr når det er alternativene som har vind i seilene.

Både fordi vi har et budskap og fordi vi tror på noe som vi deler med andre mennesker. De andre mediene er fake news. Det er derfor de har funnet på å undervise barna om fake news. Alt de anklager andre for gjør de selv.

NRK morgenradio gir ikke den bekreftelse og gjenkjennelse vi en gang hadde fra radioen. Nå er det mest pjatt og nye omganger i et politisk spill som går i sirkler. Søndag hadde Simen Ekern et innslag i Dagsrevyen om Eric Zemmour. Han brukte tiden på å ødelegge hans renommé og det ble nærmest uforklarlig at denne mannen hadde skutt til værs på meningsmålingene. Hvis han er rasist og islamofob må det jo bety at franskmenn også er det. Men se det spørsmål stiller ikke Ekern. Han driver hatpropaganda.

Det samme gjør mediene i USA som sier at motstanderne av tvangsvaksinering er hatefulle, rasister, og hvite supremasister. Dette er samme retorikk som nazistene og kommunistene brukte: Dette er fienden og når man har terpet lenge nok på hvor forferdelige de er, følger konklusjonen logisk: De har ingen rett til å være her.

Først blir de sosialist utstøtt, deretter isolert – noe pandemien gjorde mulig – og til slutt utslettet. Vi sier ikke at det ender der, men veien Demokratene følger er den samme.

Det er også den veien norske medier følger i sin omtale av høyresiden.

Overdrivelse? Nei, se på debatten rundt Lars Vilks.

Pod-en er klar til å høres på Rumble. Følg oss der! Lag en konto på Odysee her! – Da vil Odysee gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene!

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!