Doc-TV

Norske medier publiserer uttalelser fra Erna Solberg som burde få hvermannsen til å skvette, de later som Biden-familien ikke har gjort en flue fortred og bagatelliserer Hunter Bidens lovbrudd samtidig som de fritt slipper til biologer som advarer om karibiske havtemperaturer i Norge uten noe hold for påstanden, og det gjør norske medier helt uaffektert. Det er jo tross alt Donald Trump og usammenhengende klimapåstander som er farlige.

Norge når et nytt nivå av bakvendtland når de fremstiller siktelsen av Hunter Biden som en slags heksejakt, men å finne på ting om Trump, publisere løgner om han og late som ingenting når de blir avslørt, det anser de ikke som noen heksejakt. You can’t make this shit up, som man sier på engelsk.

Ellers kan politikere anse inhabilitet, lovbrudd og innsidehandel som en menneskelig egenskap i kongeriket Norge, politikere er jo folk de også, og «det er viktig å huske at demokratiet skal være for alle, for bedriftseiere og folk som har investert penger. Det kan ikke være sånn at det bare er offentlig ansatte med offentlig pensjonsordning som er de som kan drive med politikk», som Høyre-leder Erna Solberg sier. Hva har inhabilitet og korrupsjon å gjøre med at alle kan bli politikere? Hva skjer når ikke-dødelige er «menneskelige» i sitt møte med NAV?

Velkommen til Dagsorden.


YouTube

Viktig melding! Abonner på vår nye YouTube-kanal, vi ønsker å tilby et alternativ skulle Rumble svikte.

Rumble

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis, og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Kjøp Oriana Fallacis bok her