Doc-TV

Den som kjenner Europas historie på tredvetallet, vil gjenkjenne Demokratenes metoder for å gripe og beholde makten: Hvis man kommer på innsiden av statsinstitusjonene, kan man vende dem mot den delen av folket som ikke er på samme side.

Demokratene hater Trump og alt hans vesen. Det er en kamp på liv og død. 25. mai 2020 slapp de løs anarkiet, i flere måneder kunne BLM og Antifa herje. De hadde støtte fra øverste hold. Antifa oppfører seg som fascister: svartkledde og voldelige. Likevel holder justisvesenet sin beskyttende hånd over dem, og Biden og FBI. De omtaler Antifa som en idé. Ja, at en part kan bruke vold mot en annen, er en idé, en idé som fascister og kommunister deler.

Faresignalene i USA er mange og sterke. For Biden og hans folk var det ikke nok med anarki i gatene. De opphevet også grensen i sør: Milloner har strømmet inn i en helt bevisst politikk for å destabilisere USA.

Samtidig skal Trump knuses med politistatsmetoder.

Aftenposten ser bare rettsstaten i arbeid.


YouTube
Viktig melding! Abonner på vår nye YouTube-kanal, vi ønsker å tilby et alternativ skulle Rumble svikte.

Rumble

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis, og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!