Doc-TV

Personer med innvandrer­bakgrunn er over­representert i kriminal­statistikken, men slik vil ikke medier eller myndigheter ha det. Derfor erklærer de alle som er født i Norge, for etnisk norske – i stedet for å se sannheten i øynene. Sannheten ville jo forpliktet en til å gi seg i kast med det reelle problemet.

Det er iallfall inntrykket man sitter igjen med etter å ha lidd seg gjennom Dagsrevyen onsdag, hvor politimesteren sier at etnisitet har begrenset betydning for ungdomskriminaliteten, ettersom majoriteten er født i Norge. Hun overser glatt at 77 prosent av gjengangerne har innvandrerbakgrunn.

Det smelter sammen med systemmedienes rapportering av kriminalsaker, hvor de ofte «glemmer» å opplyse befolkningen om at ugjerningen er begått av innvandrere. Det er ingen tvil om at det er relevant informasjon i forhold til voldsbølgen, voldtektsbølgen, bråk og uro i landet vårt, når hele 77 prosent av unge kriminelle gjengangere har innvandrerbakgrunn med hovedvekt på bakgrunn fra MENA-land. Det sier nemlig noe om kulturen.

Velkommen til Dagsorden.


YouTube
Viktig melding! Abonner på vår nye YouTube-kanal, vi ønsker å tilby et alternativ skulle Rumble svikte.

Rumble

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis, og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!