Doc-TV

Å reise rundt og holde møter i Norge har vist seg å være en stor opplevelse. Politikere gjør jo det hele tiden. Men dette er noe annet. Vi gjenoppdager vår egen frihet, frihet til å møte, frihet til å snakke fritt. Vi er så inngrodd i dagens doktriner at vi knapt har merket at vi har mistet en følelse av frihet som vi hadde før.

Den kom helt naturlig.

Folk skriver til oss: Vi er så takknemlige for det dere gjør. Det beveger oss, men når folk forteller at de har kjørt 3,5 time for å møte oss, er det et bevis på noe, et håndfast bevis på at det vi leverer er viktig for dem.

Det får oss til å tenke. Hva er det vi sier som får folk til å sitte flere timer bak rattet? Folk vil ha sannhet, de vil ha ærlighet. Når de får det vender de ikke tilbake til mainstreammediene. Da er de tapt for dem. Det er derfor ikke rart at Document gjør mediene nervøse.

Denne sannhet vi forsøker å leve opp til, har en metafysisk dimensjon. Vi må snakke om Gud, i våre liv og i vår tid.

Møtet var i anlending Kjell Skartveits nye bok og han mener at kristne skal være til stede i samfunnet og offentligheten. Det er blitt en bratt oppoverbakke. Kristendommen er ikke lenger velkommen. Men historien viser at når kristne presses oppstår et mottrykk.

Vi vet uendelig mye om hvordan kristne er blitt forfulgt. Det er tegn som tyder på at det trekker opp til en ny kristenforfølgelse. Spørsmålet blir derfor presserende: Hvordan skal vi leve våre liv?

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!