Doc-TV

Vi lever i spennende tider og det er fler enn jeg som føler historiens vingesus over det som skjer i Iran og Kina. Men suset gjelder også reaksjonen som uteblir fra Washington.

Det går opp for oss at USA og Europa har slått inn på en kinesisk vei. Tegnene er mange: Lockdown, munnbindpåbud, vaksinepåbud og forbud mot å diskutere virusets opphav. Helsepersonell som ville tilby kjente behandlingsmedikanter som hydroxychloroquin ble bannlyst og mange fikk sine karrierer ødelagt. Big Tech deltok i sensuren med liv og lyst. Det hvite hus gikk etter bestemte personer med stor innflytelse. Koble dette til at Fauci & Co løy så det rant av dem og la press på mediene om ikke å rapportere sannheten om Kina og WHO, så har du en stygg sak.

Våre medier og politikere holder ennå fast ved Kina-narrativet. Derfor støtter de ikke folkene i Iran eller Kina. De har havnet på den andre siden. Fauci må avgi forklaring i en rettssak i USA og han husker ingenting.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!