Doc-TV

Vi henter juletre i skogen som har fått et fint dekke av puddersne. Jo mer jeg hører om Fauci og hans renkespill jo mer skeptisk blir jeg til hele sulamitten: virusets opphav, gain of function-forskningen, motstanden mot å stanse trafikken med Kina og deretter vaksinetvangen. En irsk intellektuell sier til unherd.com at koronapass vil være å krysse en grense mot vaksinetyranni. Man kan hekte mye annet på vaksinepasset og det kan lett bli et social credit card, altså et kort som registrerer hva du gjør riktig og hvor mye du gjør galt. Det er lett å se for seg det utvidet fra helse til klima og miljø.

NRK og andre medier har forsøkt å pushe narrativet om å koble vaksine og koronapass. Det er jo så greit. Det pleide å være høyresiden son argumenterte pragmatisk ettergivende, med liten tanke for konsekvensene. Nå er det venstresiden som ikke har motforestillinger.

Paul Kingsnorth heter iren.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!