Doc-TV

Serien Rikets sikkerhet om Arne Treholt er interessant fordi den sier noe om dagens politiske situasjon. De samme kreftene som har stått på Treholts side står mye sterkere i dag enn de gjorde for noen år siden. Solide tjenestemenn som Lass Quiqstad er skjøvet til side og det politisk korrekte – eller koke – behersker snart alle posisjoner i Norge og det skjer under dekke av moral og rettferdighet.

Dette gjør at mange ikke reagerer, de later som de ikke merker mothakene i agnet som glir ned. Dette kan skje fordi mediene ikke lenger informere, men desinformerer. For å dekke over dette har de satt i gang en stor kampanje mot ”desinformasjon” og de nedfeller det også i lovs form. Folk flest er forvirret naturlig nok. De merker at noe er galt, men kan ikke helt sette fingeren på det.

Denne dobbeltmanøver hvor man gjør det man selv sier man er mot, er som en autostrada mot et autoritært samfunn.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!