Doc-TV

Historien om tilleggene til protokollen for WHO som skal opp på kongressen i Geneve 22-28. mai er for fantastisk til å være sanne. Men de er sanne og de kommer fra Biden-juntaen som gjør alt de kan for å rive ned og slavebinde USA. Biden er et verktøy for Big Pharma og Kina. Fauci trekker i trådene. Det er utrolig at de tør etter pandemien. Men de rykker fort frem og håper befolkningen blir tatt på senga. Jeg kan ikke tolke det annerledes.

Norge og Erna er i første rekke gjennom Bill Gates og Gavi. Vent derfor ingen advarsler fra Oslo. Oslo er on board. Men hva med norske leger? Nå er katta ute av sekken og vi må sørge for at alle får høre om disse vanvittige forslagene før de kommer opp til avstemning.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp Kents bok her!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!


Vi setter stor pris på et bidrag til vårt arbeid, bruk Vipps eller konto: