Doc-TV

Jesus er uønsket. Det er beskjeden fra de nye vestlige menneskene. Noen blir brydd ved navnet Jesus. Slik har det vært lenge. Men nå er det kommet inn noe nytt: Jesu navn er blitt en anstøtssten. Man tåler ikke en gang se korset.

Korset er det sterkeste symbolet i historien. Det er en grunn til det. Korset er utstrakte armer: Kom! Korset er martyriet for sannheten. Men for noen er synet en provokasjon.

Våre egne myndigheter forsøker å fjernet korset og referansene til kristendommen. Skånsomt, men bestemt. Vi merker det godt. De lurer oss ikke. Vi bør avkreve dem et svar: Gjør dere dette i vårt navn? Dere har aldri spurt og vil vil heller aldri gi tillatelse til det.

Der korset forvises kommer noe annet inn. Hedenskap og islam. De som tror at et nøytralt rom kan være like greit må tro om igjen. Et tomrom vil bli fylt av noe og vi ser hva det blir.

Ta dere i vare! står det i Bibelen.

Det går vekkelsesbølger over Iran, Kina og andre muslimske land. Vi får det ikke med oss. Vi er frakoblet det åndelige. Vi er blitt en gold, infertil sivilisasjon. Derfor inviterer myndighetene inne troende fra andre kulturer. De skal få plass til sin religion.

Vi forstår planen. Det bør du også gjøre. Ellers vil du måtte bøye nakken. Kun den som har styrken fra korset vil ha kraft til å stå imot. For det er det forunderlige med korset: Det vokser under motstand.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!