Doc-TV

Shabana Rehman ble bisatt i Oslo Rådhus i dag. Alt som kunne krype og gå, med kongehuset i spissen, var til stede. Det var mange store ord når så mange skulle komme med æresbevisninger. Man gikk tom for store ord.

Den som var mest utvungen og personlig var komikeren Zahid Ali som hadde kjent Shabana siden barneskolen. Også stortingspresident Gharahkhani viste en overraskende fri tone, da han sa at Shabana trolig fortsetter å lage bråk ”der hvor hun nå er”.

Alle skulle si noe. For en utenforstående  – det ble direkteoverført på TV – ble det litt voldsomt. Tålte Shabanas skuldre denne voldsomme oppvartningen, hadde hun gjort så mye, eller var det de tilstedeværende, fremfor alt de norske, som brukte henne til å skape det bildet som passet dem?

Det er mye av det siste. Det nye Norge har behov for helgener og Shabana er den første.

Men som med så mye annet i dag: Det går bare en vei.

Du skal tilhøre et bestemt sjikt for å få så mye oppmerksomhet.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!