Kommentarer

Reaktionen på massakern på den kristna grundskolan Covenant i Nashville säger mycket om den ideologiska vind som blåser från de radikala demokraterna och deras media. Varken media, justitieministern eller demokraterna ville prata om vad som fick Audrey Hale att gå till skolan hon gick på med två halvautomatiska vapen och en pistol och döda tre 8-åringar och tre lärare. Normalt väcker skolmassakrer starka reaktioner och media och demokraterna utnyttjar det i kampanjen mot vapen. Men inte när det är en transperson som är mördaren. Sedan går flera så långt att de uttrycker empati med mördaren.

Det är en bisarr syn: medier som brukar piska allmänheten med skolmassakrer är tysta om motivet och pratar snarare om hur förföljda transpersoner är. Denna empati är så stark att den övergår i förståelse för att de attackerar med vapen i hand. Arizonas guvernör Katie Hobbs taleskvinna skickade ut en tweet av en kvinna med en pistol och texten: Så här reagerar vi när vi stöter på en transfob.

Hon var tvungen att gå av, men hon var inte ensam. Identifikationen med trans är så stark i dagens radikala USA att man också förstår när de massakrerar små barn. När allt kommer til allt var barnen kristna och kristna bär en skuld gentemot trans.

Daily Mail överraskade genom att välja trans som ett offer, med rubriken: Trans Outcast. Det var hennes föräldrars fel som vägrade acceptera hennes transkaraktär.

Det är det kristna konservativa Amerikas fel.

Vi finner samma beteckning på konservativa kristna och främjande av transpersoner som de mest värdefulla personerna i den socialdemokratiska allmänheten i Norden. Kulturminister i Norge, Trettebergstuen, själv öppet lesbisk, står för denna ideologi. Nyligen beviljade hon ett miljonbelopp för att ”lyfta” transpersoner ur deras undertryckta position.

Inget om att transpersoner ofta lider av psykiska problem. De är idoliserade. De är inte människor av kött och blod, utan idoler.

Många av dem går på läkemedel, vilket kan orsaka biverkningar. Men det är inte heller tillåtet att nämna när transpersoner blir våldsamma. De är befriade från kritik eller analys.

Trans är skyddad. Vad är deras roll? De är spjutspetsen mot familjen, mot mannen och kvinnan som har barn, den traditionella parrelationen är förbjuden. Det är mer spännande med människor som byter kön.

Transpersoner är radikala, revolutionärer som attackerar kvinnors roll även på andra sätt: De får tävla i kvinnoidrotter och krossar konkurrensen. Lia Thomas tycker att han har rätt att sopa bort kvinnor från planen i sin egen sport simning. Nu sprider det sig till flera sporter, som cykling. Kvinnor slutar, drar sig ur. De ser ingen mening med att fortsätta.

Det är nästan uteslutande män som kallar sig kvinnor och tävlar i damidrotten. De förstör kvinnors domän, inte bara sportsligt.

Biden-regimen hyllar trans. En välkänd transperson var gäst i Vita huset. Stora summor spenderas på att främja trans. Hollywood älskar trans. Drew Barrymore gick ner på ett knä för en transman som klär sig till kvinna. Det vi bevittnar är att patriarkatet återvänder, som krossar kvinnorörelsen, eftersom kvinnor inte förstår vad som händer.

Det är trots allt de mest liberala i samhället som är för trans, och hur kan de vara destruktiva mot kvinnor, de har varit föregångare till feminismen!

Men woke och trance är något annat. Något helt annat. Det är mörkt och demoniskt.

Trans älskar drag queen. Det finns nu dragshower över hela USA, i skolor, dagis, kyrkor och militära installationer. Försvarsminister Lloyd Austin och försvarschef Mark Milley låtsades inte veta om dragshower på militära grunder.

Dragshower bryter ner människors traditionella normer, det gör dem också öppna för trans. De ska också bli ”flytande”. Detta är definitionen av en revolution: Uppryckning.

Samtidigt driver lärare i grund- och gymnasieskolor på trans- och könsförändringar. Lärare har lagt upp filmer där de berättar hur de påverkar barnen. Skolan undervisar med böcker som hyllar könsflytande och barnen lär sig explicit om vuxensex från tidig ålder. Det är som att förbereda och främja pedofili.

Big Pharma och läkarna/sjukhusen är inblandade i könsbyte, de tjänar mycket pengar på det. Man kan fråga sig hur läkare har ett samvete om att ta bort kvinnors bröst och pojkars penis. Men när något har godkännande av socialt stöd är man befriad från individuellt ansvar. Alla gör det.

Joe Biden satt under valrörelsen och sa att barn kan byta kön från 8 års ålder.

Förstörelsen av biologiskt kön, av manligt/kvinnligt, av kärnfamiljen, är ett ideologiskt projekt, en revolution uppifrån som främjas av en elit för att förstöra själva grunden för civilisationen: Man och kvinna, med kvinnan som livgivare.

Det är inte menat som ett skämt när de pratar om att män har mens och att de kan få barn. Det är dödens allvar.

När Bidens kandidat till Högsta domstolen, Kantje Jackson Brown, sitter i en utfrågning i senaten och inte kan definiera vad en kvinna är, är det ett exempel på ideologins makt och dominans.

Även massaker på små barn kommer de att förstå. För att barnen är kristna.

Transideologi är en del av en ideologi som vill slita isär civilisationen och skapa en ny: Transhumanism. Människan och artificiell intelligens smälter samman.

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok her og som ebok her!