Kommentarer

CNN trodde att de kanske skulle hänga ut Trump på tork för tittarna. Istället var det Trump som tvättade golvet med Kaitlin Collins. Hon var ingen match för Trump. Hon trodde att hon kunde sätta Trump på sin plats, men hade inte gjort sina läxor.

CNN:s rådhus vid St. Anselm College i New Hampshire blev ett skyltfönster för Trump och hans motståndare rasar mot CNN för att de är dumma nog att släppa in honom.

Trump hade hallen i sin handflata. De fångade alla insinuationer, små stötar Trump gav den unga vackra damen i vitt som försökte men inte orkade. Trump visade takten som fick honom att vinna 2016 och 2020 och folk älskar att höra honom sätta maktens språkrör på plats.

Collins försöker lura Trump i den ena frågan efter den andra som är CNN:s dogm: Lovar du att inte prata om valet 2020 längre och säga att det blev stulet?

Trump svarar givetvis att så länge frågorna inte besvaras kommer han att fortsätta med det.

Hon vill att han ska erkänna att han anstiftade oroligheterna den 6 januari i kongressen. Men propagandan vilar på tunna fötter. CNN kan citera vad han sa redan den 5 januari: Kom ihåg att bete dig fredligt.

-Hur är det med fångarna och de åtalade, vad ska du göra? frågar en pensionerad advokat.

– Jag kommer att benåda de flesta, de lever i helvetet, sa Trump utan att tveka, och salen applåderade.

Det här måste ha kommit från baksidan av CNN. Förstår de ännu inte att Trump är den största kommunikatören som någonsin ockuperat Vita huset?

Trump är helt förkrossande och på hemmaplan. Collins frågar om han också kommer att benåda de fyra från Proud Boys som just dömts.

Trump svarar att ”vi måste titta på det, men det är omöjligt för Maga att få ett rättvist fall i en domstol i Washington och detsamma gäller New York” säger han med en underdrift och salen ryter.

Collins tar upp att han dömdes för sexuella övergrepp kvällen innan.

Trump svarar att E. Jean Carroll var gift med en journalist,  John Johnson, en mycket sympatisk man, och Carroll kallade honom ”en apa”. Mannen var svart.

Hon har en katt som hon kallar Vagina, säger Trump. – Det här var information som vi vägrades lägga fram i rätten.

Hon sa också till Anderson Cooper att alla kvinnor drömmer om att bli våldtagna.

-Jag känner henne inte. Jag träffade henne aldrig, sa Trump.

Collins var frustrerad, det här går inte riktigt som förväntat. Nu är hon på defensiven. Hon måste ta upp Billy Bush-videon från hösten 2016 som media var säker på att skulle förstöra Trump. Den där han säger att han kan ta tjejer mellan benen. Står du vid det du sa, frågar Collins.

– Jag kan ta tillbaka det om det är det du vill, men det har varit så här i miljoner år. Rika, kända personer har vissa fördelar som de utnyttjar, sa Trump nyktert och utan fejk. Det är hans tonfall som gör att publiken gillar vad de hör. Han låtsas inte.

En oral kirurgassistent frågar: Inflationen dödar oss, jag betalar 700 dollar mer i månaden. Hur ska du fixa ekonomin?

Trump svarar med tre ord: Drill, baby, Drill!