Kommentarer

Så känner vi igen Tyskland. Precis som de nazistiska bruna skjortorna på 1930-talet terroriserade judar och demokratiska tänkare, kan landet nu skryta av Antifa, de så kallade ”antifascisterna”, som agerar som globalistiska makthavares slagsmålskompisar och regelbundet attackerar och skrämmer anhängare av det invandringskritiska partiet Alternativ för Tyskland (AfD).

Det senaste offret för den vänsterextrema terrorismen är AfD:s ledare, Tino Chrupalla, som i går kördes till sjukhuset i staden Ingolstadt i södra Tyskland efter att ha blivit attackerad av Antifa-folk. Enligt preliminär information blev han stucken med en giftkanyl. En kanyl hittades på brottsplatsen.

Den senaste rapporten från AfD säger att Chrupallas tillstånd är allvarligare än först antaget. Enligt Petr Bystron, förbundsdagsledamot för AfD, är ordföranden medvetslös. Chrupallas medledare, Alice Weidel, har hållit sig undan i flera dagar på grund av mordhot.

En av AfD:s kandidater, Andreas Jurca, blev attackerad i augusti i Augsburg, och förbundsdagsledamot och AfD:s vice talman i förbundsdagen, Beatrix vom Storch, blev överhälld med avföring.

Alternativ för Tyskland står för närvarande för 23 procent av rösterna nationellt sett och är därmed Tysklands mest populära parti. Den 3 oktober hölls en massdemonstration i Berlin till stöd för AfD. Makthavarna har därför trappat upp sina attacker mot AfD, och myndigheterna ger intryck av att de överväger att förbjuda partiet.

Också den privata sektorn i Tyskland deltar i attackerna mot AfD. Postbank, som är en del av Deutsche Bank, har stängt Chrupallas konto med motiveringen att han är medlem i AfD.

Samtidigt hjälper den federala regeringen till med att främja massinvandringen till Europa. En radiostation i Genua rapporterar att det för närvarande finns åtta tyska NGO-fartyg i Medelhavet som samlar upp migranter och transporterar dem till Italien. Dessa NGO:er får ekonomiskt stöd från den tyska regeringen.