Ur flödet/i korthet

Qureshi hävdar att han med Jihad menar att sprida : ”Vi talar om att etablera islam, och jag tror att det är vårt Jihad. För oss muslimer som lever i Väst är Jihad att etablera Allahs verk med alla nödvändiga medel”

I en video på Mohammed Hijabs YouTube-kanal visar den engelske islamisten och Fahad Qureshi arkitektritningar för Islam Nets megamoské och dawah-center i Groruddalen i Oslo.

Detta är ännu en propagandavideo för att samla in pengar till Islam Net så att de kan fortsätta med islamiseringen. Mohammed Hijab är Qureshis största talesman, med miljontals hängivna anhängare..

Document har vid flera tillfällen skrivit om Hijab när han hotat att döda judar och uppmanat till attacker mot hinduer. Fahad säger i videon att det som tidigare var Oslo Shooting Centre är en gammal fabriksbyggnad, men detta är inte den slutliga produkten. Han drar sedan fram arkitektritningar som visar en magnifik byggnad som kommer att visa både muslimer och icke-muslimer en vacker symbol för islam.

Qureshi säger :

– Det är mycket viktigt att människor, både muslimer och icke-muslimer, ser en vacker infrastruktur, eller hur? Och eftersom detta är en symbol för islam och icke-muslimer går förbi och ser denna magnifika megabyggnad och vårt center, blir de nyfikna. De vill se vad som finns där inne, och när de kommer in kommer de så småningom att lära sig om islam.

Qureshi och Hijab fortsätter med att säga att det kommer att behövas ett massivt säkerhetsstängsel eftersom det har förekommit bombhot och attacker på platsen. De förklarar att detta är en attack mot islams budskap.

”Det är därför det är dags att ta dawah till nästa nivå”, säger Qureshi:

– Vi kan inte bara säga att dawah är det enda vi gör. Vi talar om att etablera islam, och jag tror att det är vårt Jihad. För att vara ärlig, för oss muslimer som lever i Väst, är Jihad att etablera Allahs gärning (Allahs deen) med alla nödvändiga medel.

Dawah betyder att bjuda in och sprida islams budskap.

När termen deen tillämpas på islam betyder det uppenbarligen ett livssystem där den allsmäktige Allah dyrkas och åtlyds, inte bara i en snäv religiös mening, utan på ett sätt som omfattar alla aspekter av det mänskliga livet.

Muhammad Hijab avbryter Qureshi eftersom han vet att videon kommer att läggas ut på sociala medier. Vad Qureshi menar med Jihad är irrelevant.

Det slutgiltiga målet för båda är att Norden och resten av världen ska stå under islamiskt styre. Då blir det Jihad.

Qureshi säger att han med alla nödvändiga medel inte menar fysiskt våld, utan snarare att sprida islam :

– Vi talar om att etablera moskéer, Allahs hus. Vi talar om att etablera islamiska institutioner, skolor, daghem, allt vi behöver finns i Islam Nets plan.

Muhammed Hijab hyllar sedan Qureshi som om han vore Allahs andra ankomst, och båda berättar för sina miljontals anhängare varför de ska ge sina pengar till Islam Net.

Vi kan tacka våra politiker från vänster till höger för att de låter Fahad Qureshi och Mohammad Hijab fortsätta med islamiseringen av Norge, som sker i rekordfart. Vi kommer aldrig att förlåta dem.
Vi återkommer med mer information om Qureshi och Hijab. Koranbränningen och kriget mellan Israel och Gaza har gett dem och muslimerna blod på sina tänder.

Med deras hjälp kommer Norge att bli en islamisk stat vare sig vi vill det eller inte.