Kommentarer

Några av medbrottslingarna mot Trump: Robert de Niro, Debbie Wasserman Schultz, Hillary, George Soros, Obama. Nederst: Eric Holder, Maxine Waters, Biden och John Brennan. Foto: Reuters / Scanpix

Minst 80 vänsterorganisationer i USA har gått samman under paraplyet Protcct the Results. De vill rädda USA från tyranni och kommer under inga omständigheter att erkänna en Trump-seger. Grupperna planerar och tränar hur man kan förhindra Trump från att förklara seger. En rullande, permanent rörelse planeras på gatorna som kommer att tvinga Trump bort.

Från det sätt de talar på, verkar det som om ingen Trump-seger kommer att erkännas, även om han skulle vinna med et valskred.

-Alla röster måste räknas, är ett av kraven och eftersom ungefär hälften av staterna tillåter brevröstningar har tidsfristen för räkning nu förlängts till tre veckor efter valdagen. Det lämnar mycket utrymme för problem och det råder liten tvekan om att vänstern planerar problem. USA har redan upplevt tre månaders oro och plundring. En ny omgång kommer att skapa stor rädsla för befolkningen.

Det är inte säkert att saker går som vänstern har tänkt. Om Trump vinner kommer han troligen att distribuera federala styrkor, polis eller militär för att övervinna situationen.

Demokrater har redan överförbruk av våld. Att hota mer våld kan driva väljarna i Trumps armar.

Vänsterna säger att det är för att förhindra en konstitutionell kris. Men det är en sådan kris som vänstern skapar.

De anklagar Trump för att inte vilja avgå. Men det är ett påstående utan motivering från deras sida. Det tas rakt ut ur luften. Men skulle vänstern ta hoten på allvar, kommer de att skapa den kris som de säger att de vill förhindra.

Vänsterpartiet har bedrivit en sådan dubbel kommunikation ända sedan Trump uppträdde.

När flera välkända demokrater går ut och uppmuntrar til uppvigling betonas den nära förbindelsen mellan demokraterna och gatuaktivisterna. Fördömande av våld – som Pelosi gjorde den här veckan – låter ihåligt när det samtidigt uppmuntras til det.

Och bakom sjunger George Soros pengar. Soros har

Koalitionen är ett gemensamt projekt av Indivisible och Stand Up America, två vänstergrupper grundade som svar på president Trumps val 2016 och vars mål är ”att organisera och motstå Trumps farliga agenda” och ”att besegra Trump och hans möjliggörare.”

För att ”skydda” valresultaten genom att använda sina miljontals medlemmar, uppmanar koalitionen att ”vidta samordnade åtgärder” och ”förbereda sig för en potentiell kris efter valet.”

”Var beredd”, varnar en video på sin hemsida.

Demokratiska alliansen är Soros paraply och han spottar 800 miljoner kronor om året i det.

Båda koalitionens grundande grupper (Indivisible and Stand up America) är en del av den Soros-finansierade Democracy Alliance (DA), det största nätverket av givare som är dedikerade till att bygga den progressiva rörelsen i USA.

DA: s stora givargrupp samlar resurser för ”fokuserade investeringar” och samlar så mycket som 80 miljoner dollar per år.

Soros själv sprider retoriken som Trump vill visa sitt tyranniska ansikte. Det är därför viktigt att sprida Trumps förtal och rättfärdigandet av något som påminner om en kupp.

Efter att ha liknat president Trump med en diktator förklarade vänster miljardären George Soros i en intervju nyligen att Trump är farlig, ”kämpar” för sitt politiska liv och kommer att göra ”vad som helst för att förbli vid makten.”

Det kan ifrågasättas om egenskaperna inte passar demokraterna bättre: De gör vad som helst för att väljas och vinna.

Det är demokraterna och vänstern som försöker stjäla valet, inte Trump.

Elridge hävdade att ”i många år” har försökt att undergräva vårt val om och om igen ”, sade Elridge,” Vi skulle mobilisera, gå ut på gatorna, sätta press på statliga och lokala valtjänstemän [för att klargöra att] USA människor kommer inte att låta Donald Trump stjäla detta val. ”

Om de försöker underbygga detta med våld kan Trump svara, om hans seger är övertygande.

Det är ett mycket högt spel som demokraterna spelar.

Det strömlinjeformade bildar ett meddelande som Hillary hjälpte till att skära ut hösten 2016: Resultatet var falskt och ett resultat av rysk manipulation och Trump var inte en legitim president.

Trump anklagas inte bara för att ha undergrävt det kommande valet, men hans nuvarande legitima status som president nekas, såväl som han anklagas för att ha riggat föregående val, som noterats i en nyligen tweet från en av Indivisibles konton.

”Donald Trump vann bara valet 2016 genom att fuska”, heter det i tweeten. ”Det är det enda sättet han vinner den här också […]”

Trumps anhängare kommer att se det som det sista steget i en lång rad: Först försöket att förstöra Trumps kandidatur, bland korten var Rysslands samverkan anklagelse, som visade sig vara en fabrikation från slut till slut, följde sedan Ukraina. George Floyd-protesterna på toppen av covid var ett gyllene tillfälle att utlösa förödelse. Demokraterna verkar fast beslutna att spela kaos, om Biden inte vinner.

”Den 3 november. När du har röstat, gå ut på gatorna! Donald Trump måste gå och vi måste få det att hända! ” läser ett inlägg som twittrades i augusti av den vänstra vänstern ShutDownDC, ett ”organiserande utrymme” som samarbetar med Protect the Results som planerar att ”stiga upp för att möta Trump-regeringens attacker mot demokrati” och erbjuder träningspass för koalitionsmedlemmar att förbereda sig för att ta ” direkta åtgärder. ”

Om det finns våld är Biden och Hillary där ute med båda benen

Den tidigare presidiet Hillary Clinton uppmanade Biden att inte medge valet ”under inga omständigheter”, medan den demokratiska presidentkandidaten sa att han var säker på att Trump ”skulle försöka stjäla detta val.”