Kommentarer

Sidney Powell utstrålar ett allvar och en professionell integritet som imponerar många. Foto: Jacqueline Martin / AP / Scanpix

Rudy Giuliani och Sidney Powell är ett formidabelt par. Det finns respekt för dem. När de går ut som de gör kan det bara göra intryck. De säger att de har massor av bevis för valbedrägerier som de kommer att lägga fram för domstolarna. Powell var också övertygad om att justitieministeriet skulle flytta.

Det som har hänt är så fantastiskt att det aldrig får hända igen: Ett program och maskiner kläckta i Venezuela har använts i ett amerikanskt val för att kunna kontrollera resultatet. Resultatet manipuleras både i realtid och rösterna exporteras till Frankfurt och Spanien. Ägare är vänner till Hugo Chavez och Maduro. Kuba och Kina är också med på bilden. En stor viktig person är Eric Coomer som finansierar Antifa.

Ett separat kapitel måste ägnas åt George Soros. Hans namn dyker upp överallt där USA attackeras, vare sig på gatorna eller i rättssalen. Det faktum att USA inte har vapen för att försvara sig mot en typ som han säger något om hur svagt och försvarsfritt det öppna samhället är mot inre fiender.

Soros och Dominion delar kontor i Toronto och har gjort det sedan 2013.

Giuliani, Powell och Ellis utstrålade ett förtroende som sa att de skulle vinna. Anklagelserna om organiserat valfusk är så allvarliga att man tvingas ta dem på allvar.

Efter denna presskonferens kan Biden se långt ut för att bli godkänd. Frågetecknet över hans huvud har blivit mycket större.

Trump rör sig på lagliga spår. Vänster kan skrika kupp så mycket de vill. Ikväll ökade utsikterna till fyra nya år för Trump.

Giuliani var osäker på hur mycket Biden visste eller förstod av vad som pågick. Biden talade före valet och sa att hans kampanj har förberett det mest sofistikerade valbedrägeriet någonsin. Var det en freudiansk tunga?

Trumps fiender har ständigt ökat sina ansträngningar och blivit mer djärva. Russiagate kläcktes av Hillary för att avleda uppmärksamheten från sina egna brott. Demokraterna och media gjorde det i tre år. När det var över fortsatte de med högsta domstolen. Det har varit en lögn, en lögn och en lögn igen. I den meningen är det logiskt att de slutar med valbedrägerier för att Biden ska vinna.

Över 50 procent av de republikanska väljarna tror att valet var stulet. Bidens seger matchade inte vad som hände före valet: Trump var i spetsen. Entusiasmen för mötena var enorm. Runt Biden var 20-30 personer upptagna. Att denna 77-åring skulle vinna så många röster var inte för troende, inte när enkäter visade att för de flesta var ekonomin det viktigaste.

Det handlar därför i slutändan om demokrati. Har någon försökt stjäla demokrati? Bland Trumps 73 miljoner väljare har det alltid funnits en känsla av att något var fel. Norska medier förvränger systematiskt att stämningen i USA är för Trump, inte den gamla mannen i bunkeren.

Norska medier och politiker är på kupptillverkarnas sida. Det är vad de är: Coup-tillverkare. Till och med Christian Tybring Gjedde dök upp i Dagbladet på lördag efter valet och gick med i fördömandet av Trump. Nu var det nog!

Media har genomfört den smutsigaste kampanjen mot ett statschef någonsin. Det har varit karaktärsmord 24/7 i fyra år.

Av den anledningen ensam skulle det vara en stor tjänst för demokratin om Trump skulle omvaldas. Samma människor som har anklagat Trump har själva uppfört sig som lögnare och skurkar.

Den sista akten av demokraternas inträde är att de flockar till alla som hjälper Trump. De hänger ut advokater med privat information och hoten väntar inte. Det är riktad hot.

När vi vet att detta bara är en försmak på vad som väntar om Trump inte vinner, har vi en annan anledning att hoppas på seger.

I verkligheten har Trump varit tålmodig även inför pressen och demokraterna. Det har inte funnits en bit av ärlighet i deras beteende.

Vi ser samma trend i Västeuropa. De som hoppas på Biden anser sig vara anständiga. I verkligheten är de en del av träsket. Trump har avslöjat att träsket är ett verkligt fenomen i väst. En speciell blandning av pengar, makt och ideologi har kristalliserat en elit som inte befinner sig i någon som tar bort deras hegemoni.

Vänstern i USA har länge lekt med tanken på ett mordförsök. Nu måste de på allvar överväga att de förlorar.