Kommentarer

 

Valet av Biden pågår i flera faser. Vi vet tillräckligt om hur valet 2020 riggades nu när vi ser konturerna av planen att ta över Amerika inifrån. Familjen Biden stinker till himlen. Ändå var det denna familj, med alla lik i lasten, som maktkabalen valde att vara fronten.

Det säger i och för sig mycket. Trumps stora fråga var att ”dränera träsket”, och den andra sidan svarade med att främja en politiker som var själva kärnan i träsket. Det var inte av misstag. Detta var kommunikation direkt till det amerikanska folket: -Tro inte att du kan opponera! Se vad vi kan göra med den politiker du valt! Vi kommer aldrig att tillåta något liknande att hända igen.

Se vad vi kan göra! Och de fick träskdjuret utvalt.

Den 14 oktober tryckte New York Post berättelsen om Hunter and the Big Guy som bara visade det gränslösa föraktet eliten visade när de valde Joe. Han hade tillräckligt med skandaler i sin last för att spränga hela fartyget mot himlen.

Men det spelade ingen roll: FBI hade träffat Big Tech-folket i flera veckor och berättat för dem vilka historier de skulle nappa i sin linda. Hunters bärbara dator var en av dem.

För att ytterligare lägga tyngd på misskrediteringen av New York Post-berättelsen trädde 51 före detta underrättelsetjänstemän fram och förklarade att den bärbara datorn var rysk desinformation, så vitt de kunde säga; de visste att det var en lögn. De satt på den bärbara datorn och visste att det var på riktigt.

Men de visade återigen att de kontrollerade alla kanaler och kunde stänga av vad de ville, när de ville.

Amerika gick till valurnorna utan att veta något om att de röstade på en korrupt familj som hade sålt ut sitt eget land.

Den nya oligarkin – underrättelsetjänster, Wall Street, Hollywood, Big Tech och demokraterna – hade konsoliderat sin makt. Omständigheterna hade tvingat dem. De kunde inte riskera att en ny Trump skulle välta äppelkärran. Den här gången skulle de ha en senil president som de kunde kontrollera.

Från dag ett började Biden en rekonstruktion av Amerika som amerikaner aldrig har sett: gränserna togs bort. Trumps gränsprojekt avbröts och de som fick betalt för att slutföra jobbet fick pengarna utan att göra något. En storskalig människohandel inleddes, med sexhandel med barn och unga flickor. Det är svårt att föreställa sig att detta inte skedde med förvaltningens vetskap och vilja.

Det är ingen slump att Twitter översvämmades av barnporr. Konton som lämnades ifred.

Chefen för Trust & Safety undrade om det inte gick att skapa en trygg miljö där barn och vuxna kunde mötas.

Detta är representativt för en generation unga människor som har indoktrinerats från unga år och tror att det finns nazister i Vita huset.

Sexuellt har de inga gränser.

Det gränslösa går igen.

När Biden var väl installerad gick fyra månader, sedan drog regimen fram de långa knivarna.

Det räckte inte för att stjäla valet, de ville också knäcka de som arbetade för att avslöja dem. Rudy Giuliani fick sin lägenhet plundrade. Steve Bannon greps. Flera andra av Trumps närmaste upplevde detsamma.

Det är här den 6 januari kommer in. Det fanns många FBI-informatörer både bland miliserna som skulle till Washington och bland folkmassan framför Capitol Hill. FBI:s ledning kunde ha varit förberedd, istället tackade Nancy Pelosi nej till 10 000 man från nationalgardet.

Om man tittar på falskheten och anspråkslösheten sedan Russiagate ser man ett mönster och J6 passar perfekt. Det var det ultimata vapnet att bryta Maga-rörelsen med. Och fortfarande arresteras nya människor varje vecka.

Maga och Patriots får reda på sanningen, men de ligger i efterskott. Ett straffrättssystem utsätter människor för stor stress. De har nog att försvara sig.

Damokles svärd hänger också över Donald Trump.

Om Ron DeSantis ska visa att han är hel, måste han hänga klockan på katten: razzian mot Mar-a-Lago var bara ytterligare ett drag för att förhindra Trump från att kandidera 2024.

Det handlar inte om Trump. Det handlar om republiken.

Om DeSantis tror att det kan vara business as usual har han fel. Dessa människor deltar inte i en demokratisk process. De bestämmer själva vilka spelregler de har satt upp. Den som inte förstår det kommer att förlora eller bli en lame duck president.

Att de fortfarande går efter Trump visar vem de fruktar.