Kommentarer

Vem styr USA? Russiagate avslöjade en korruption och politisering av CIA, FBI och hela säkerhetsapparaten. Sedan kom en skenande censur och uppsägning av konservativa på sociala medier, Amazon, betalningsplattformar som Paypal och till och med banker. När Twitter ingrep och blockerade väljarna från att lära sig om Hunters bärbara dator före valet 2020, gick en annan gräns.

Det var det andra valet där säkerhetsstaten ingrep för att påverka valet. Det framkom att Twitter och Facebook hade ”besökts” av FBI-agenter som varnade dem för att rysk desinformation fanns och var klar at introduceras. Dessa uppgifter gör att skepsisen till valresultatet var så stor som den var. Den svenska allmänheten kommer att bli desorienterad om den inte informeras om detta.

När chefsjuristen för FBI, James Baker, lämnade sin tjänst och efter en kort övergång hamnade i samma position på Twitter, ska den ha berättat för omvärlden att sociala medier och säkerhetsstaten växer ihop. Att Baker öppet intog denna position var en demonstration av dess makt.

Det var Baker som såg till att Hunters laptop inte blev känd för väljarna. Hans kollegor inom e-tjänsterna tog ut en helsidesannons i New York Times och sa att de också trodde att det var rysk desinformation. FBI visste att det var en medveten lögn. De satt på den bärbara datorn.

Detta är korruption på en ny nivå. Det är säkerhetsstaten som känns så mäktig att den kan åsidosätta valutgången. Slutsatsen är uppenbar att det också var de som bestämde att Biden skulle vinna.

Den tre timmar långa pausen under räkningen var för väljarna som skottet i Dallas i 1963: De tror inte längre att det som pågår är vad det ser ut att vara.

Dessa misstankar har bekräftats med Twitter-filerna som visade att inte bara FBI och andra statliga myndigheter, OGA, instruerade Twitter om vad som skulle raderas och vem som skulle förbjudas. Vita huset hade också önskelistor och gjorde covid-informationen till en fars. Vita huset sa på öppen mikrofon – Jan Psaki som nu har sin egen show på MSNBC  – att det var fyra eller fem personer som körde desinformationen på sociala medier. Det gällde att rensa bort dem. En av dem var tidigare New York Times-journalisten Alex Berenson. Han lättades ut. Berenson har sedan vunnit en stämningsansökan mot Twitter med påstående om orättvist förbud.

Twitter-filerna visade att censuren och annulleringen inte bara kom utifrån. Deep state har placerat sitt eget folk i sociala medier.

Nu visar det sig att även toppcheferna i Corporate America kommer från underrättelsetjänsten. Det här är som Ryssland där de så kallade siloviki, beteckningen för personer från KGB och andra ”organ”, är de som styr landet.

Vad är deras program?

Att den amerikanska öljätten Budweiser skulle välja att göra en trans till sin flaggskeppssymbol provocerade inte bara, det väcker också frågor om vad som pågår: Det är inte vettigt. Budweiser har förlorat 5 miljarder dollar. Borde de då inte komma till besinning? Nej, de gör en ny video med Dylan Mulvaney.

Vad är poängen/syftet? Varför ägna sig åt ekonomisk självskada?

CIA-officer leder företaget.

Det visar sig att chefen för holdingbolaget Anheuser-Busch är en före detta rekryteringsspecialist från CIA vid namn Brendan Whitworth.

 

USA har varit i krig i tjugo år. Är detta ett av resultaten? En kast av män som känner att de kan bryta mot alla regler, nu även mot amerikanska medborgare?

I en nu skrubbad Linked-In-profil hade VD:n listat ”Operations Officer, Counterterrorism Center, Clandestine Service” som en tidigare ockupation från 2001-2006. Han angav DC, Pakistan, Tunisien och Irak som platser.

I arbetsbeskrivningen står det:

”Specialiserade på rekrytering och hantering av mänskliga källor med tillgång till vital intelligens som förhindrade och störde terroristhot.”

Men varför främjandet av trans? Dick Mulvaney är ett TikTok-fenomen som tilltalar ungdomar som är för unga för att dricka öl lagligt.

En före detta CIA-officer främjar transideologi som ett ideologiskt vapen för att förstöra amerikansk ungdom. Det är svårt att dra någon annan slutsats. Brendan Whitworth själv ser ut som prototypen på en specialsoldat och har också har studerat juridik vid Harvard. A perfect male symbol.

De väljer trots detta att använda sin erfarenhet och kunskap för att driva ett narrativ som förstör relationerna mellan könen. Dylan Mulvaney provocerar heterosexuella och faktiskt även vanliga homosexuella.

Men han välkomnades i Vita huset där Biden berömde honom till skyarna.

Detsamma gäller våra egna medier som anser transpersoner vara utsatta.

De skriver inte om transpersoner som fysiskt attackerar konservativa och kvinnliga idrottare som Riley Gaines.

2020 var det Antifa och BLM som beväpnades mot MAGA och Mellanamerika.

Nu är det trance. De formar nationens själ, sa Biden.

Mörkret över USA blev allt tjockare.

Men nu börjar det dyka upp namn som gör det möjligt att spåra nätverk och bakgrunder. Naturligtvis opererar Brendan Whitworth inte ensam.

 

Anheuser-Busch CEO was a Former CIA Recruitment Specialist