Nyheter

Hunter Biden vände sig 180 grader på torsdagen och erkände genom en talesman att han gjorde affärer med Kina som inbringade miljontals dollar. Han delade pengarna med sin farbror James och hans bror Beaus änka, Hallie, som han hade en affär med.

Det är första gången Hunter offentligt har erkänt att han tjänat miljoner på att göra affärer med Kina.

Hunter Biden, en privat medborgare med all rätt att utöva sina egna affärssträvanden, gick med flera affärspartners för att söka ett joint venture med ett privatägt, legitimt energibolag i Kina. Som en del av det samriskföretaget fick Hunter sin del av fonder i god tro som han delade med sin farbror, James Biden, och Hallie Biden, som han var involverad med vid den tiden, och delade utgifter.

Joe har sagt att han inte visste något om sin sons verksamhet.

Ordförande för övervakningskommittén i representanthuset, James Comer, säger att de har upptäckt många konton som pengarna fördelades på, som tillhör olika medlemmar av familjen Biden.

Hunters talesman kallar det en högerkonspiration bryggd på gammalt material.

”Rep. Comer tar något gammalt och försöker göra det nytt genom att linda in det i en vild och grundlös högerkonspiration… Konton som så dramatiskt listas av Rep. Comer tillhörde Hunter, hans farbror och Hallie – ingen annan.”

Flera av familjen Bidens affärspartners pratar med republikaner i utskotten. En av dem är Eric Schwerin som var partner med Hunter, en annan är Rob Porter. De har brevväxlat med Hunter och korrespondensen finns på hans bärbara dator.

Det sista Hunter gjorde i fredags var att meddela att han stämmer reparatören och ägaren till Wilmington-garaget. Hunter misslyckades med att plocka upp de två maskinerna han lämnade in, trots påminnelser. Maskinerna tillhör då verkstaden. Hunter förnekade till en början all kännedom om de bärbara datorerna. Han erkände då att de kunde ha varit hans. Nu stämmer han som ägare.

Biden stod i presidentdebatten och sköt 52 underrättelsechefer framför sig: Den bärbara datorn var rysk desinformation.

Nu faller skansarna en efter en.

Peter Schweizer har gjort mycket för att ta ner både Clinton-familjen och Bidens. Han säger att fler avslöjanden är på väg.

Schweizer, som talade med Fox News torsdag kväll, hånade Hunter för att ha ändrat sin historia efter år av förnekande av hans korrekta rapportering:

Historien har förändrats hela tiden. När vi först bröt den här historien 2018 förnekade de att de ens gjorde affärer i Kina. Sedan sa de bra, vi gjorde affärer i Kina men, som du påpekade, tjänade vi inga pengar. Sedan gick det över till att joe biden inte visste om de affärerna.

Schweizer fortsatte:

Det har motbevisats. Det faktum att de fortsätter att flytta berättelserna, tror jag, borde vara ett stort bekymmer för människor i Vita huset, eftersom det är ganska tydligt att människorna som snurrar nyheterna i Vita huset inte känner till hela historien, och jag tror att det kommer att bli flera andra skor att släppa på detta.

Till och med CNN medgav att det som har kommit ut inte bådar gott för Bidens. Erin Burnett i sitt program OutFront på fredagskvällen:

När han pratade med NYU Law Professor Ryan Goodman, frågade Burnett: ”På en viss nivå, precis som en lekman, hör du det här och det låter inte bra. Det finns en kille som heter John Robinson Walker, han får 3 miljoner dollar från ett kinesiskt företag och fortsätter att koppla ut det till ett gäng personer som heter Biden, varav en är Hunter Biden, en annan är ett företag som tillhör presidentens bror James Biden, och ytterligare en summa pengar till Beau Bidens änka, Hallie. Så, återigen, från en lekman, det ser inte bra ut, är det skadligt juridiskt?

https://www.breitbart.com/politics/2023/03/16/hunter-biden-admits-to-biden-familys-china-deals-for-millions-after-years-of-denial/

 

https://www.breitbart.com/clips/2023/03/17/cnns-burnett-new-biden-family-payment-evidence-doesnt-look-good/