Nyheter

Eric Coomer i Dominion financierar Antifa

Rudy Giuliani säger att valbedrägeriet är så systematiskt och utbrett att det är omöjligt att inte komma till slutsatsen att det fanns en organiserad, centraliserad plan för att stjäla valet från Trump.

Giuliani said there was a pattern to the alleged irregularities in key states that suggested, he said, a “plan from a centralized place” to commit voter fraud in cities controlled by Democrats.

 

Under en och en halv timme vid det republikanska huvudkontoret i Washington presenterade Giuliani, Powell och Ellis resultaten av Trumps advokats utredningar.

– De använde maskiner från Venezuela för att räkna resultaten. Vi kommer att bli som Venezuela, sa Giuliani.

Bedrägeriet var vanligast i stora städer med demokratiskt styre.

Sidney Powell förklarade hur Dominion uppfanns i Venezuela av Hugo Chavez för att hindra honom från att förlora ett val i framtiden. En visselblåsare som var med Chavez när Dominion-planen presenterades är ett vittne för Trumps team.

När detta vittne såg utvecklingen på valnatten i USA förstod han att samma sak hände här: Rösterna ”vänds” från Trump till Biden.

– Vi skulle aldrig ha fått reda på om det inte var för att jordskredet för Trump var så stort att det sprängde uppskattningarna som gjordes för att Biden skulle vinna. Därför måste räkningen stoppas för att ge synderna chansen att kalibrera om maskinerna.

– Deras kontor i Toronto har flyttats. De bodde på samma kontor som George Soros i Toronto. En av ledarna är Soros nej. 2, FN: s officiella Derech Malloch-Brown.

– Smartmaticsägare är dolda bakom offshore-företag.

Det har varit en ström av klagomål till federala myndigheter om hur farligt och sårbart Smartmatic-systemet är för manipulation, sedan 2006, då senator Maloney skrev till Hank Poulson. Powell öppnar upp möjligheten att CIA eller andra ”3-bokstäver” -enheter själva har använt maskinerna för att påverka val runt om i världen. Argentina sägs ha varit ett sådant fall.

Handboken för Dominion-maskinerna finns online och funktionerna som gör det möjligt att byta röst döljs inte. Hur är det möjligt att dessa maskiner släpptes in i USA? Frågade Powell.

– Vi städar. Vi kommer att rensas och hitta de skyldiga, sa Powell.

– Jag har kontaktats av människor över hela världen som har berättat för mig att liknande saker händer där. En av Dominions högsta chefer var närvarande i Detroit under räkningen och kontrollerade resultatet, sa Powell.

Presse

Rudy är inte nådig mot pressen, som inte vill täcka bluffen, utan smickrar Biden. ”Om du inte ser historien där röster i ett amerikanskt val räknas i Frankfurt och Spanien av ett företag som ägs av vänner till Hugo Chavez och Maduro, är du i fel bransch”, säger Giuliani.

1. Observers were allegedly prevented from watching mail-in ballots being opened. Giuliani said that many mail-in ballots were opened without observers being able to check that they were properly signed, a key protection against fraud. Those votes, he said, were “null and void,” especially where the envelopes had been discarded, making recounts useless.

2. Allegedly unequal application of the law in Democratic counties. In Pennsylvania, whose state supreme court created new, relaxed voting rules before the election, Giuliani alleged that absentee voters in Democratic counties were allowed to “cure” defects in their ballots, while voters in Republican counties, which obeyed the state law as written, were not.

3. Voters allegedly arrived at the polls to discover other people had voted for them. Giuliani said that many provisional ballots cast in Pittsburgh were submitted by people who showed up to vote in person, only to be told that they had voted already. He alleged that Democrats had filled out absentee ballots for other people, hoping they would not show up.

4. Election officials were allegedly told not to look for defects in ballots, and to backdate ballots. Giuliani cited an affidavit from an official who swore she was told not to exclude absentee ballots for defects, and to backdate ballots so they would not appear to have been received after Election Day, to avoid a Supreme Court order to sequester those ballots.

5. Ballots casting votes for Joe Biden and no other candidates were allegedly run several times through machines. Giuliani said that there were 60 witnesses in Michigan who would attest to ballots being “produced” quickly and counted twice or thrice. He said that a minimum of 60,000 ballots, and a maximum of 100,000 ballots, were allegedly affected.

6. Absentee ballots were accepted in Wisconsin without being applied for first. Giuliani noted that Wisconsin state law was stricter regarding absentee ballots than most other states are, yet alleged that 60,000 absentee ballots were counted in the Milwaukee area, and 40,000 in the Madison area, without having been applied for properly by the voters who cast them.

7. There were allegedly “overvotes,” with some precincts allegedly recording more voters than residents, among other problems. Giuliani said there was an unusually large number of overvotes in precincts in Michigan and in Wisconsin, which he alleged was the reason that Republicans on the Wayne County Board of Canvassers had refused to certify the results there this week. He also alleged that there were some out-of-state voters in Georgia, and people who had cast votes twice there.

8. Voting machines and software are allegedly owned by companies with ties to the Venezuelan regime and to left-wing donor George Soros. Sidney Powell argued that U.S. votes were being counted overseas, and that Dominion voting machines and Smartmatic software were controlled by foreign interests, manipulating algorithms to change the results. Powell noted specifically that Smartmatic’s owners included two Venezuelan nationals, whom she alleged had ties to the regime of Hugo Chavez and Nicolas Maduro. The legal team alleged that there were statistical anomalies, such as huge batches of votes for Biden, that could not be explained except as manipulation — which, they alleged, happened in the wee hours of the morning as vote-counting had stalled. (The companies have disputed these allegations vigorously.)

9. The Constitution provides a process for electing a president if the vote is corrupted. Jenna Ellis argued that the media, had usurped the power to declare the winner of the election. She made the point, citing Federalist No. 68, that the constitutional process of selecting a president had procedural safeguards against corruption and foreign influence.
Giuliani said that the campaign believed that enough votes were flawed — more than double the margins between Biden and Trump in key states — that the president had a path to victory.

 

 

9 Key Points from Trump Campaign Press Conference on Challenges to Election Results