Nyheter

Professor i datavetenskap vid Princeton som arbetar med en skruvmejsel vid en hårddisk. Det finns inget behov av fler knep med Dominion-programmet som användes i USA: s presidentval. Foto: Princeton

En auktoriserad utredning av Dominion-maskinerna visar att de har gjorts för att kunna bedriva valbedrägerier. Det hävdar företaget som har fått undersöka dem av en domare, som sedan tillät att publicera resultatet.

A forensic audit of Dominion Voting Systems machines and software in Michigan showed that they were designed to create fraud and influence election results, a data firm said Monday.

Teknikerna har funnit att maskinerna är gjorda för att kunna fuska medvetet. Det är inte för att det är något fel med maskinerna.

“We conclude that the Dominion Voting System is intentionally and purposefully designed with inherent errors to create systemic fraud and influence election results,” Russell Ramsland Jr., co-founder of Allied Security Operations Group, said in a preliminary report.

Ramsland har arbetat för Reagan-administrationen och NASA. Han har hög trovärdighet. Företaget har granskat de maskiner som används i Anthrim County, Michigan. Resultatet här kom i rampljuset eftersom det fanns en ”glitch” med maskinerna som fick 6000 Trump-röster att förvandlas till Biden-röster. Nu säger teknikerna att det inte var ett tekniskt fel. Så här är maskinerna designade.

Domare Kevin Elsenheimer gav tillstånd för Allied Security Operations Group att undersöka maskinerna. Resultatet stöder vad Sidney Powell alltid har hävdat och kan göra det svårt för Högsta domstolen att avvisa en ny rättegång.

Ramsland säger att det stora antalet felmeddelanden som maskinerna producerade på valnatten var avsiktliga fel. Operatörerna var tvungna att behandla dem individuellt och då uppstår möjligheterna till fusk.

Ramsland said the tabulation log for the forensic examination of the server for the county showed 15,676 individual events. Of those, some 68 percent were recorded errors.

“These errors resulted in overall tabulation errors or ballots being sent to adjudication. This high error rates proves the Dominion Voting System is flawed and does not meet state or federal election laws,” he wrote.

“A staggering number of votes required adjudication. This was a 2020 issue not seen in previous election cycles still stored on the server. This is caused by intentional errors in the system. The intentional errors lead to bulk adjudication of ballots with no oversight, no transparency, or audit trail. Our examination of the server logs indicates that this high error rate was incongruent with patterns from previous years. The statement attributing these issues to human error is not consistent with the forensic evaluation, which points more correctly to systemic machine and/or software errors. The systemic errors are intentionally designed to create errors in order to push a high volume of ballots to bulk adjudication,” he added later.

En venezuelaner bosatt i Michigan sa att han såg maskinerna i bruk i sitt hemland för tjugo år sedan och det var inte med lätt hjärta att han registrerade att de användes i USA. 2004 användes de för valbedrägerier.

In a separate declaration, Michigan resident Gustavo Delfino said he was involved in a 2004 election in his native Venezuela. He said he witnessed strange events and later found discrepancies involving Smartmactic computers. He said he was alarmed when he learned the technology was being used in the Nov. 3 presidential election and said the pattern of so-called glitches and voting machines being connected to the Internet mirrored what happened in his country nearly two decades ago.

Länets politiska ledare, ledda av demokraten Jocelyn Benson, hade ingen kommentar.

 

Dominion Software Intentionally Designed to Influence Election Results: Forensics Report