Nyheter

Nätverket gick viralt på torsdagen med nyheten att datorproduktprogrammet Dominion ändrade 435 000 röster från Trump till Biden, men allvarligt: ​​Raderade nästan 3 miljoner röster. Påståendet är specifikt och bör kunna verifieras. Dominion användes för att lägga fram röster i ett antal stater.

Nätet surrar av rykten, men det här är anklagelser som advokat Sidney Powell gjorde till Maria Bartiromo på söndag morgon framtid.

Powell är ingen hvem som helst. Hon började slåss med Andrew Weissmann när han krossade revisionsföretaget Anderson Consulting och 80 000 människor förlorade sina jobb. Hon har varit en åklagare och kritiserat utvecklingen inom det rättsliga området i USA, där åklagare ofta bryter mot lagen om att punkter som talar till svarandens favör måste ligga på bordet, reglerar den så kallade Brady. Nyligen har hon gjort sig ett namn som den nya advokaten för den tidigare nationella säkerhetsrådgivaren Michael Flynn.

I den egenskapen har Powell lärt sig mycket om kraften i den djupa staten i USA. Hon är nu en del av presidentens juridiska team som undersöker valet. Vad hon säger till Maria Bartiromo är chockerande: Genom Dominion-programmet har det varit möjligt att gå in och korrigera valet.

Demokraterna blev chockade när de såg de stora framsteg som Trump gjorde i blåa stater. De stoppade räkningen för att kunna ta reda på var de skulle rösta de behövde för att kompensera Trump-rösterna. Röster tillkom och många raderades. Det är detta sista fenomen som är otroligt. Nästan tre miljoner röster kan inte bara försvinna.

Trumps team kommer att ha en fullständig genomgång av valet, stat för stat.

Powell säger att husets talman, Nancy Pelosi, har ägarintressen i Dominion: Hennes stabschef är i ledningen och hennes man är delägare. Detsamma gäller senator Dianne Feinstein. Kina sägs ha levererat komponenter till maskinerna.

Dokumentet har inte möjlighet att verifiera anspråken. Men det faktum att de presenteras av en respekterad advokat som har presidenten bakom sig, betyder att de måste tas på allvar. Powell skojar inte. Inte heller Maria Bartiromo.

Bartiromo är en av få – också i Fox – som har följt utrullningen av Russiagate noga och hon vet hur mycket demokraterna har ljugit och fuskat och använt statliga medel helt skrupelfri.