Kommentarer

David Plouffe förklarades ett geni när han vann valet till Obama 2008. Hvite överklasspojkar som hjälper en smart svart kille fram. Det ger et ekstra kick.

I mars 2020 publicerades en bok av Obamas tidigare kampanjledare och seniorrådgivare David Plouffe med titeln A Citizen’s Guide to Defeating Donald Trump. Boken var ett recept på hur Trump skulle besegras den 3 november. En massiv mobilisering i områden där Hillary hade gjort det bra. Men hur detta hände var oortodoxt och kunde ha haft rubriken: Alla medel är tillåtna.

Til att hjälpa sig hade demokraterna och Plouffe/Marc Zuckerberg nästan outtömliga resurser. Större än den federala finansieringen för valet. Zuckerberg gjorde vad rika människor gör idag för att ge en framträdande av trovärdighet: De skapar en stiftelse / NGO med ett oskyldigt namn. Media skulle aldrig utmana dem. De är på samma parti. Tiden då projektet lanserades är inte av misstag: januari 2017.

The sordid story of the 2020 election heist begins all the way back in January 2017, when Barack Obama’s former campaign manager and senior advisor, David Plouffe, took a job leading the policy and advocacy efforts of the Chan Zuckerberg Initiative, a “charitable” organization established by Facebook founder Mark Zuckerberg and his wife, Priscilla Chan.

Den smutsiga historien om valet heist 2020 börjar hela vägen tillbaka i januari 2017, då Barack Obamas tidigare kampanjchef och senior advisor, David Plouffe, tog ett jobb som leder de politiska och påverkansarbete i Chan Zuckerberg Initiative, en ”välgörande” organisation grundades av Facebook-grundaren Mark Zuckerberg och hans fru, Priscilla Chan.

I januari 2017 är Obama-administrationen upptagen med att oroa sig för hur man ska sabotera den inkommande Trump-administrationen. De gör detta genom att ordna en fälla för den kommande nationella säkerhetsrådgivaren Michael Flynn, med hjälp av FBI-ledningen, CIA och National Security Agency.

2016 hade Obama visat att han var villig att använda domstolar och e-tjänster för att övervaka, spionera och grovast av allt: använda falsk information om Trump, beställd och betalad för av sin motståndare, Hillary. Denna fil, tillhandahållen av en person som misstänkt av FBI för att vara en rysk spion i USA, användes för att ge en rättslig grund för Trumps övervakning. Således blev domstolen också korrumperad. Det spelade ingen roll för Obama. Han var säker på att Hillary skulle vinna.

Det var också CIA-chef Brennan, FBI-chef James Comey och hans biträdande befälhavare Andrew McCabe. Då skulle alla deras kreativa konstgrepp begravas sex meter nedanför. Mätningarna berättar om en krossande seger. Men då ingrep historien i form av väljare som inte hade sagt sin åsikt innan de stod med valurnan i handen.

Det var landmärke på många sätt. Media var chockad. Det skulle påverka dem de närmaste fyra åren: något sådant får aldrig hända igen.

De kommande fyra åren var alltså en förberedelse för ett val där ingenting lämnades åt slumpen. Zuckerberg gjorde en plan med sin fru tillsammans med Obamas trogna handlangare. De började använda pengar, metadata och nya röstningsregler för att få maximal nytta.

Demokraterna gick till domstol och krävde upphävande av reglerna för poströstningar, såsom kontroll av underskrifter, inlämnande via andra, kontroll av ID, en absolut tidsfrist för inlämning på själva valdagen. Allt detta eliminerades. Således sattes scenen för grovt valfusk: Människor röstade i andras namn, folk röstade flera gånger, vårdpersonal fick alla att rösta på Biden och så vidare.

Valorganisationen bör vara uppifrån och ner. Instrumentet var Zuckerberg Center for Tech and Civic Life (CTCL), som fick totalt 350 miljoner dollar, upp från en budget på bara en miljon. Zuckerberg ”köpte” valet. Genom CTCL bestämde han sig för hur valet skulle gå: Lokaldemokrater och valarrangörer köptes och betalades för, bokstavligen. På ett villkor: att de gjorde som Zuckerbergs folk sa. Om inte, det fanns inga utbetalningar. Formellt är det myndigheterna som bestämmer hur val ska organiseras. Zuckerberg tog över denna roll och störtade myndigheterna.

Zuckerberg and CTCL left nothing to chance, however, writing detailed conditions into their grants that dictated exactly how elections were to be conducted, down to the number of ballot drop boxes and polling places. The Constitution gives state lawmakers sole authority for managing elections, but these grants put private interests firmly in control

Zuckerberg och CTCL lämnade inget åt slumpen, men skrev detaljerade villkor i sina bidrag som dikterade exakt hur val skulle genomföras, ner till antalet valurnor och röstlokaler. Konstitutionen ger statliga lagstiftare ensam behörighet att hantera val, men dessa bidrag ger privata intressen kontrollen

Det är det så kallade Amistad-projektet under det oberoende Thomas More Society som har presenterat planen att stjäla valet. De började arbeta med CTCL långt före valet, men när de lämnade in invändningar till domstolarna fick de veta att ingen hittills hade skadats.

I demokratiska områden placerades valurnorna nära som hagel: Om alla får en röst i posten och folk kommer till ditt hus för att hämta valurnan eller så är valurnorna precis utanför dörren, det är inte konstigt att stödet är högt.

I republikanska områden var det långt mellan valurnorna. CTCL borde vinna, kosta vad det skulle kosta.Samtidigt mildrade guvernörer och politiska ledare röstreglerna, med eller utan tillstånd från statsförsamlingen.

High-ranking state officials simultaneously took significant steps to weaken ballot security protocols, acting on their own authority without permission or concurrence from the state legislatures that enshrined those protections in the law.

Högt uppsatta statstjänstemän tog samtidigt viktiga steg för att försvaga valutasäkerhetsprotokollen och agerade på egen myndighet utan tillstånd eller samstämmighet från de statliga lagstiftarna som förankrade dessa skydd i lagen.

Republikaner eller demokrater, det spelade ingen roll. Alla spelade med. Mycket pengar var inblandade. Bara i Georgien kostar Dominion Voting Systems röstmaskiner över 100 miljoner dollar.

Politiker visste vad de gjorde. Wisconsin-statssekreterare Doug La Follette använde en ogiltig åtkomst som inte behövde bifoga en fotokopia av ID för att täcka alla poströster. Det var som en inbjudan till valbedrägerier med öppna ögon. I Michigan avskaffade statssekreteraren Jocelyn Benson kravet på att lämna in ett signaturprov samtidigt som ansökan om poströstning. Hon visste också mycket väl vad hon gjorde. Som om det inte var tillräckligt gav hon alla icke-statliga organisationer direkt tillgång till statens valnummer, så att valbedrägerier kunde bli ännu enklare. Det var som att sticka handen i honungskrukan.

In Michigan, Democrat Secretary of State Jocelyn Benson unilaterally voided the legal requirement that voters provide a signature when requesting an absentee ballot, establishing an online request form. She then took things a step further by announcing that she would “allow civic groups and other organizations running voter registration drives to register voters through the state’s online registration website,” granting partisan groups such as Rock The Vote direct access to Michigan’s voter rolls.

I Michigan ogiltigförklarade demokratiska utrikesministern Jocelyn Benson ensidigt det lagliga kravet att väljare ska tillhandahålla en underskrift när de begär en omröstning frånvarande och upprätta ett onlineformulär för begäran. Hon tog sedan ett steg längre genom att tillkännage att hon skulle ”tillåta medborgargrupper och andra organisationer som driver väljarregistreringsenheter att registrera väljare via statens online-registreringswebbplats” och ge partisan-grupper som Rock The Vote direkt tillgång till Michigans väljare.

Benson har fått hjälp av generaladvokaten Dana Nessel, som hotar att åtala alla advokater som lämnar in klagomål om valet. Således är cirkeln över. Bedrägeriet skyddas av lag.

Valbedrägeriet var omfattande, i rad efter rad: Väljarna som hade levererat poströstningar där det var något fel med, kontaktades och fick leverera en ny. Fler landsbygdsområden fick inte den möjligheten.

Folkräkningen flyttades från offentliga byggnader till lager och idrottshallar, som i Detroit. Där hade Zuckerbergs folk kontroll. Det var de som kastade ut republikanska observatörer och satte upp spånskivor så att allmänheten inte kunde se in och följa räkningen, som de enligt lag har rätt till.

Överföringen av räkningen till några stora lokaler gjorde att man tappade koll på hur många röster som kom in. Det finns inte heller någon logg över var rösterna kom ifrån. Detta gör valet omöjligt att rekonstruera och följa.

Securing those ballots from the time they left voters’ hands to the time they were officially counted should have been the top priority of election workers, but it’s not even clear whether there were logs kept identifying which ballots were delivered by which trucks and when. If such logs even exist, they have not been disclosed.

Att säkra dessa omröstningar från det att de lämnade väljarnas händer till den tid då de officiellt räknades borde ha varit högsta prioritet för valarbetarna, men det är inte ens klart om det fanns loggar som identifierade vilka valurnor som levererades av vilka lastbilar och när. Om sådana loggar till och med finns har de inte avslöjats.

Genom att överföra räkningen till stora lokaler kunde man följa regeln att båda parter kunde följa räkningen, men det hände på ett avstånd av många timmar utan möjlighet att se vad som hände. Zuckerbergs folk var ansvariga för detta.

These election workers, it should be noted, were paid directly by CTCL’s grants. These supposedly impartial arbiters of our electoral process are supposed to work for the people, but they were on Zuckerberg’s payroll.

Det bör noteras att dessa valarbetare betalades direkt av CTCL: s bidrag. Dessa förmodligen opartiska skiljemän av vår valprocess ska fungera för folket, men de var på Zuckerbergs löner.

Folk säger att Big Tech är det mest kraftfulla företaget som någonsin har funnits. Inte bara på grund av pengarna. I det amerikanska valet bevisade de sin makt. De gömde inte ens det:

Zuckerbergs folk gjorde en färdplan. Om det inte följdes fanns det inga pengar. Lokala politiker gick med. Således satt de i saxen. De äventyras för hela framtiden och kämpar med näbbar och klor mot efterkontroll som kan avslöja dem.

I stället för ett bevis på demokrati blev valet ett gift i samhällets kropp. Det är det sorgliga resultatet och media gör vad de kan för att riva kastanjerna ur elden för Big Tech och korrupta politiker.

Detta är historien om USA: s nedgång och fall, om de står. En grupp modiga människor och publikationer kämpar mot detta. De finns bland republikaner, men de flesta arbetar utanför partiet.

 

 

Blackwell: The Greatest Electoral Heist in American History

Ken Blackwell, former Secretary of State of Ohio, is the Distinguished Fellow for Human Rights and Constitutional Governance, at the Family Research Council. He served as United States Ambassador to the United Nations Human Rights Commission from 1990-1993.