Kommentarer

Avril Haines är nominerad till Director of National Intelligence. Där John Ratcliffe har frisläppt dokument om undergrävandet av Trump-administrationen, kommer Haines att begrava dem. Hon är tidigare vicechef för CIA under John Brennan och utarbetade Obamas dronprogram som tog livet av flera tusen människor. Haines är en representant för allt som är korrupt och fel med säkerhetsapparaten. Hon stödde utnämnandet av Gina Haspel till CIA-chef. Det visar sig att Haspel har motarbetat Trump och hon deltog i sammansvärjningen mot honom 2016. Detta är samma människor som anklagade Trump för att vara rysk agent, när de själva hade hittat på idén. Foto: Carolyn Kaster/AP/Scanpix

När vi valde att publicera den fantastiska historien om Delta Forcc som. raiser, ett servercenter i Frankfurt bevakat av CIA-paramilitära, så är det för att det inte är omöjligt utifrån begivenheternas gång.

Men det är omöjligt om man bara följer Anders Magnus och Tove Bjørgaas (norska mainstream media-journalister).

Dessa två och resten av journalistkåren har systematiskt underlåtit att rapportera dropp-dropp-avslöjandena om Obama-administrationen och Den djupa statens undergrävande av Trump.

För att dölja vad som verkligen försiggår, en permanent kupp, vänder Magnus Trumps ord mot honom själv i ett konsekvent förlöjligande. Allt som Trump tar i blir gjort till spott och spe.

Bjørgaas kör ut de mörkare scenariorna. De anser att Trump förbereder en militärkupp.

Vi har observerat i över fyra år att allt som de anklagar Trump för, har de gjort själva.

I detta tillfälle förskotterar de ett scenario som gör att de kan skapa en konstitutionell kris. Det är en orsak till att de ständigt luftar tanken på att specialsoldater måste bära ut Trump från Vita huset.

Allra helst skulle han ha blivit killed in action.

Trump har någonting gemensamt med Michael Flynn: Han vet för mycket. Jim Acosta glädjer sig till att han reduceras till en dåre på internet. Lite tyder på att han kommer att få sin önskan uppfylld.

Utpsykandet av Trump har pågått helt sedan han var kandidat. Det har gjort någonting med medierna. De har förlorat all känsla för professionell anständighet och moraliskt rättesnöre. När Twitter suspenderade New York Posts historia om Hunter Bidens laptop hejade medierna på dem och önskade sig mer censur.

Det är inte annorlunda i Norden.

Vi satt på kontoret i fredags och pratade om situationen, och jag testade en tanke: Är det inte riktigt att kalla Norge ett semi-auktoritärt land nu? Det är en förändring som har skett över tid, och den är omisskännlig. För att vi har minne och känselorgan så registrerar vi förändringarna: En osynlig hand driver oss i en bestämd riktning.

Just nu är det Ungern och Polen som skall tuktas. EU säger sig skydda rättssystemet, och kräver att Polen reverserar ändringar i utnämnande av domare och av abortlagen. Men samtidigt begär EU att Polen och Ungern förpliktar sig till att ta emot ”migranter och flyktingar”, i praktiken muslimer. Det vill inte de här två länderna, så vem är det egentligen som hotar rättssamhället?

Vi ser samma hårda angrepp mot allt som smakar av tradition, historia, västerländsk kultur. Sedan denna normlöshet och nihilism har kommit längst i USA, blir kontrasten till Trump våldsam. Historien hade en joker i ärmen: En New Yorkare som kunde TV-mediet och som visste att spela på medierna.

Den nya medvetenheten inbillar oss att allt går på räls och är under kontroll. Att vi är i de bästa händer. Men Trump visar att historien fortfarande finns och kastar upp överraskningar. Det är eliterna på väst- och östkusterna i USA som lider av hybris. De är inte bara ofattbart rika, men har också fått tillgång till teknik som gör dem mäktigare än vad KGB någonsin var.

Vi måste börja intressera oss för superdatorer som Hammer och mjukvara som Scorecard, en gång använt för att jaga Al-Qaida, nu riktat mot interna fiender.

Det är minst ett år sedan som vi erkände att den teknik som USA:s militär och e-tjänster använde mot jihadister, lika gärna kunde användas mot deras egna medborgare. De första stegen togs med the Patriot Act under Bush II. Men teknologin tog ett stormsteg under Obama.

Etablissemanget har inte velat ta till sig vad Edward Snowden sade om Obama. Det var under honom som National Security Agency gick amok.

När Trump blev vald blev Den djupa staten och Big Tech överens om att det aldrig fick hända igen att de tappade kontrollen. Därför skulle de vinna 3 november, till varje pris.

Det hade nästan varit märkligt om det inte hade gjorts förberedelser. Några av dem skedde i fullt dagsljus, som utvidgandet av poströster till flera delstater och förskjutning av när rösterna skulle vara inne.

Det vi hör från Demokratiskt styrda städer är en nivå av godtycklighet och mobbningsuppförande som vi förknippar med diktaturer. Någonting liknande kommer vi också uppleva när vanliga, pålitliga norrmän har bytts ut mot nya landsmän och deras vänner. Det är också en kupp, en demografisk kupp och en demokratisk.

Denna diskussion ser vi lite av i offentligheten. Ordet demokrati kommer att få en annan betydelse. Muslimerna tror att det bara handlar om majoritet. De uppfattar inte ett innebyggt skydd av minoriteten och minoriteterna. Det gynnar dem nu, men när de är i majoritet kommer de att påberopa sig demokratin och köra över andra. Vi ser redan tydliga tecken. De etablerade partierna jublar för närvarande över allt ”deltagande”. När de lyckas rekrytera andra kommer de själva att pressas ut.

Eftersom USA är en världsmakt så har de resurser att övervaka interna fiender, men resurserna kan lika gärna användas för att övervaka och kontrollera invånarna.

Den liberala eliten tog ett stormsteg när den lösrev sig och bestämde sig för att kuppa valet.

Vi vet inte vad resultatet blir. Trump var inte helt dum. Han har John Ratcliffe som Director of National Intelligence. Han kan ha fått en förvarning som gjorde att han bytte ut Mark Esper som försvarsminister med chefen för Special Operations, Christopher Miller. Något av det första som Miller gjorde var att ge order om att ta bort den byråkratiska tjänstevägen. Alla skulle rapportera direkt till honom.

Nu bekräftas det från flera håll att Dominion-maskinerna styrdes från en serverpark i Frankfurt under CIA:s kontroll. Sidney Powell har flera experter som var på jobbet och satt och följde ”streamingen” av valet i sanntid och såg fusket. Men de vågar inte träda fram utan skydd. Det vet att de går upp emot mäktiga krafter.

Ju mer vi får höra, ju tydligare blir det att Biden är att likna vid en junta som har genomfört en kupp. Detta är vad våra medier och politiker hejar på. De kallar det ett tillbakavändande till en ”ny normal”. Är inte det vad alla kuppmakare säger? Att de har stabiliserat situationen?

Men det medierna döljer för sig själva och publiken är att Trump vann med ett valskred. De vägrar att ta till sig det, men Trump vet det och motståndarna vet det.

Den första lag som Nancy Pelosi föreslog när hon tog över 2018 var en ny vallag som skulle ha gjort poströster och inga krav om signaturkontroll till federal lag.

Demokraterna önskar förvandla USA till Venezuela. Det är därför logiskt att röstmaskinerna kom därifrån.

Mycket kan hända i USA. Medierna vill framställa Trump som en slagen man. Vi kan arresteranden som kommer som en blixt från klar himmel. De kan besvaras med ”spontana” kravaller och våra medier och politiker kommer att vara på parti med upprorsmakarna. BLM och Antifa var bara en försmak.

Detta scenariot ligger helt uppe i dagen.

Norska medier täcker inte det prägel av revolution som det som sker har. I Seattle-området går svarta ut i förorterna och kräver att få gungorna ”tillbaka”. De hävdar att det är deras egendomar och att de blev stulna från dem. Det är fullständig fiktion, men det säger någonting om vilka krafter som mobiliserats. En mobb som inte möter motstånd kommer fortsätta att svälla.

NRK (Norges motsvarighet till SVT) håller hatet vid liv, samma hatet som driver mobben i USA. I eftermiddags hette det att en av Trumps advokater, Joe DiGenova hade bett om dödsstraff för David Krebs, ledare för den federala myndighet som sade att valet hade varit det säkraste i historien.

NRK vet inte vem Joe DiGenova är, för det intresserar dem inte vad som rör sig hos högern i USA. Det borde vara en fingervisning om vad som väntar norska väljare, för medierna visar samma bristande intresse för högern i Norge. Varför skulle de bry sig om deras åsikter? De skall bara köras över, så fort Trump är nedkämpad.

När Biden och Big Tech är väl etablerade, så kommer utrensningen att komma, och då kommer det inte att finnas några hinder mellan Big Tech och total kontroll.

Då kommer det inte att vara någon som kan återge en Di Genova i kontext, eller minnas att han var en framträdande riksåklagare i New Yorks Southern District och nådelös mot korrupta FBI-folk som han kallar dirty cops.

DiGenova sade att Krebs burde varit drawn & quartered och förd ut i gryningen och blivit skjuten. Det är magstarkt, men DiGenova har pratat så här i åratal, och ingen har tagit det bokstavligt, förrän nu. Nu är klimatet sådant att det tas bokstavligt och Krebs hotar med stämning.

”Anybody who thinks the election went well, like that idiot Krebs who used to be the head of cybersecurity, that guy is a class A moron. He should be drawn and quartered. Take out at dawn and shot,” diGenova said.

Steve Bannon sade någonting liknande om att FBI-chefen förtjänade att få sitt huvud på en påle och blev ögonblickligen anklagad för hot. Medierna berättar heller inte vem Krebs är. Han är tidigare policy director för Microsoft. Aha! Då vet man att han är en del av spelet bakom kuppen.

Det är ett sådant hysteriskt klimat som anti-Trump-medierna har piskat upp och de berusar sig på sin egen retorik.

Det är inte för ingenting att ledande Demokrater talar om att ställa Trump och hans medarbetare inför rätta när de har avgått.

De menar allvar.

Då kommer förbrytarna att intagit sina platser som åklagare och domare, och dömma offren för förbrytelsen som de själva har begått.

Det kommer att vara slut med den amerikanska republiken.