Ur flödet/i korthet

Demokrater hotar våld om Biden inte vinner. Hillary har rekommenderat Biden att inte erkänna nederlag, oavsett hur många röster som skiljer sig åt.

Democrats are threatening violence if Joe Biden does not defeat President Trump in November, New York Post columnist Miranda Devine said Saturday.

”If you think that they were sore losers in 2016, you ain’t seen anything yet. … Democrats have no intention of accepting defeat at the ballot box,” Devine said on ”Fox & Friends Weekend.”

Denna våldsamma aspekt saknas helt i svenska medier. Det skulle skaka uppfattningen om verkligheten om allmänheten skulle relatera till det faktum att Obama-partiet har tagits över av människor som inte viker sig från något sätt att vinna.

Men var det inte vad Obama gjorde när han mobiliserade CIA, NSA, utrikesdepartementet, rättvisa och FBI för att förhindra att Trump skulle väljas?

Våld på gatorna är politik på andra sätt.

Demokrater och anti-Trump media har systematiskt dolt våldet fram till måndag denna vecka. Kenosha gjorde det omöjligt att kalla det ”fredliga protester”. Demokraterna såg från omröstningarna att våldet gjorde inbrott i väljarna. De var tvungna att göra något. Biden åkte till Kenosha, två dagar efter Trump. Det såg lite klumpigt ut. Biden var i en kyrka. Han verkar inte äkta. Oavsett om det är senilitet eller dålig skådespel: Han verkar inte övertygande. Inte äkta.

Han tog några frågor på fredagen. Det kom från journalister som formellt smög sig in till honom. -Hur känner du dig i din själ när du hör om vad Trump sa om soldaterna? frågade den atlantiska journalisten.

De som är intresserade av politik inser att det finns två standarder för att ifrågasätta kandidaterna: Trump blir ”hammaren” varje dag. Journalisterna försöker ta honom med ”gotcha” -frågor. Kontrasten till den mysiga chatten med Biden är skrikande och det är knappast till demokraternas fördel att deras kandidat inte tål ett möte med verkligheten.

Ska vi verkligen rösta på den här killen, frågar folk sig.

De vet att han antagligen kommer att placeras på ett vårdhem, men hur är det med Kamala Harris? Hon satt med Jimmy Kimmel och sa att de vackra protesterna på gatorna skulle fortsätta efter valet. Hon var helt för det. Så mer våld.

Sådana uttalanden kommer tillbaka och ”biter” demokraterna och de är svåra att springa ifrån.

Demokraterna måste fokusera på media som gör jobbet för dem och döljer vad Biden har sagt. Han hävdar nu att han inte har sagt att han kommer att sätta stopp för fracking .. Men under nomineringskampen frågades han om han skulle sätta stopp för fracking och svarade ja högt och tydligt. Samma under ett möte med en tjej. Biden lutade sig framåt och sa: -Jag lovar er hjärtligt och heligt att jag kommer att göra slut på fossil energi.

Flip-flop, amerikanerna kallar det. Att byta politik som andra byter tröjor. Det här är den typ av glömska som Biden inte kan skylla på sin ålder för. Dessa är avsiktliga lögner.

Biden sa ”om det är sant”, om det är sant, är uttalandet om fallna soldater att förlora något av det värsta han har hört. Men indignationen låter inte helt övertygande

I USA verkar sådana berättelser motsatsen: Trumps bas hör att 11 namngivna vittnen som var på resan till Frankrike bestrider Atlantis version. Europeiska media inkluderar inte detta. De kör fulla Biden-guffe.

Naturligtvis säger det något om Västeuropa, att det är ännu värre här än i USA, där det trots allt finns en stark motkraft.