Nyheter

Antia är inte en lös, oorganiserad grupp utan en beslutsam, våldsam organisation som attackerar amerikanska myndigheter, skriver Department of Homeland Security i en intern rapport som Catherine Herrdige från CBS har fått.

Vänstervänliga medier har systematiskt hänvisat till Antifa som ett vanligt namn för en grupp människor utan ytterligare organisatoriska band.

 

Analysen av Brian Murphy, biträdande chef för underrättelsetjänst och analys, säger att våldet inte är slumpmässigt och spontant utan organiserat.

The email explains that Antifa is organized and runs contrary to reports in the mainstream media that Antifa was not responsible for anti-police violence, but an impromptu movement spurred on by anti-fascist sentiments held by most of the American public.

Murphy skriver den 25 juli att baserat på vad som har setts i Portland måste begreppen blandas. Dessa är välorganiserade, samordnade attacker mot federala institutioner:

Murphy urged for an immediate change of definitions for the violent activity in Portland following a review of the individuals arrested by federal authorities, as well as intelligence surrounding their affiliations and activities.

«We can’t say any longer that this violent situation is opportunistic,» wrote Murphy. «Additionally, we have overwhelmingly intelligence regarding the ideologies driving individuals towards violence and why the violence has continued.»

«A core set of Threat actors are organized, show up night after night, share common TTPs and drawing on like minded individuals to their cause.»

TTP står för taktik, teknik och procedur.

Omvärlden har varit förvånad över att hundratals människor har utstått i Portland i över 100 dagar. De har kunnat göra det eftersom det är en apparat som stöder dem, och till denna apparat tillhör demokratiska politiker som borgmästare Ted Wheeler.

Demokraterna har systematiskt stött Antifa och BLM.

Det är ingen slump att Mark Bray, som har skrivit en handbok för Antifa, dyker upp i Washington Post:

A recent article in the Washington Post by Mark Bray, author of Antifa: Anti-Fascist Handbook, attempted to dispel «myths» about Antifa, claims that the group is not an organization, but rather a «tradition of militant antifascism.» The article disputed claims that Antifa «masterminds violence at Black Lives Matter protests.»

För media mot Trump är det viktigt att bevara rätt rollfördelning. Antifa hör hemma på höger sida. Således klarar NTB med några repor att placera William Barr där han hör hemma, medan våldet legitimeras som svar på förtryck.

 

BREAKING: DHS leaked email confirms Antifa is an organized group