Kommentarer

Rabbi Alon Anava om huruvida man bör låta sig vaccinera mot Corona eller ej?

Anton.du-clar 2021-01-25

         Rabbi Alon Anava Skärmbild: You Tube

Har ni tröttnat på att lyssna till Svenske statsepidemiologen Anders Tegnells snustorra (och inte sällan motsägelsefulla) dagsrapporter om Kinavirusets dagsform så kan ni med fördel se och lyssna på den enegelskpråkiga Rabbi Alon Anavas pedagogiska, kanske enligt skandinaviskt tycke och smak yviga, upplysningar om det mångomtalade Coronavaccinet vi alla väntar på att (troligen) bli tvångsvaccinerade med.

Det samma gäller i precis lika hög grad er som tröttnat på de norska motsvarigheternas litanior om de väntande vaccinerna som ska föra oss alla tillbaka till det ”normala liv” vi förde innan Kina ställde till det för oss. Observera att Alon Amava vänder sig till alla människor, oavsett religionstillhörighet. Vilket han f.ö. understryker i sin föreläsning. Det är en lång föreläsning. För den som inte är så intresserad av judiska förhållningsregler och hänvisningar till ”Hashem” (Gud) räcker det att lyssna i en timme och 21 minuter. Mycket nöje och lärdom tillönskas er av

Källa tilll den engelska texten nedan : : Alon Anavas virtuella nyhets- och Torah- (dvs. ”Gamla Testamenetet) centrum ”Atzmut.com”:

”Rabbi Alon Anava was born and raised in Israel. He grew up in Ra’anana in a very secular family without any Torah education or knowledge. He grew up hating religion and anything that had to do with it. He did not believe in G-od and the Torah and lived life as a secular Jew. In 1998, he moved to New York and soon after, on a very special day, the morning of Passover 2001 he had a Near Death Experience due to a sudden cardiac arrest. This event has changed his life for the GOOD!!!

After five years of Yeshivah studies, Rabbi Anava started sharing his Near Death Experience with the public lecturing all around the world at Schools, Synagogues, Yeshivahs, outreach programs and organizations, private sessions and much more, reaching tens of thousands of people at over 1,000 lectures in the past ten years. In the past 5 years Rabbi Anava has expanded his out reach efforts through the internet reaching tens of thousands of people resulting with over 100,000 followers worldwide on the internet and social networks. With over 1,700,000 views to his videos, over 500,000 DVDs and CDs distributed, his followers enjoy daily Torah studying on his websites, social networks, videos, podcasts, live streaming and live Torah classes and lectures.”

Länk till föreläsningen:

https://www.youtube.com/watch?v=PGZaiRqM5LE