Doc-TV

Mange som har dekket over for Biden vender seg nå mot ham. Det gjelder velgere, medier og politikere. De hadde ikke drømt at en så stor inkompetanse var mulig. Eller som CNNs Clarissa Ward sa: Hvis dette ikke fiasko, hvordan ser da fiasko ut?

For Biden-administrasjon insisterte på at det var en suksess da den fikk summet seg. De får noen journalister med seg, som Dan Lemon og Chris Cuomo i CNN, og Brian Stelter. Men også i CNN er det journalister som spør hvordan det er mulig å håndtere en sak så klønete.

Eller var det med hensikt? Biden-administrasjonen etterlot amerikanere med hensikt. Vi hører fra folk på bakken at State Department ga beskjed om at folk som hadde kommet ut til flyplassen ikke skulle få lov å borde fly. Hva grunnen skulle være vites ikke.  Siste dag sto tre privatchartrede fly på rullebanen, men de fløy halvtomme hjem. Selv da i 11. time fikk de ikke fylle flyene.

Men usjekkede mennesker ingen aner hvem er, fikk reise ut og inn til USA.

En av de som har ansvaret for å sjekke inn migrantene har tidligere fått sparken for juks med papirene. Det er slike folk Biden setter inn i ansvarlige posisjoner.

Biden-regimet består av gangstere.

Videoen er klar til å sees via Rumble. Følg oss der! Følg oss på Odysee!

Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!