Nyheter

Carmen de Giorgi. Foto: Facebook.
En marockansk man dödade en italiensk kvinna i en bar i Turin på tisdagskvällen. Mordet skedde efter att hon påstås ha avvisat marockanernas tillvägagångssätt, skriver Corriere della Sera. Två vänner till mordoffret skadades också.
Medhi Hounafi (34), som har ett vanligt uppehållstillstånd i Italien, hade träffat Carmen de Giorgi (44) i baren, och de två satt vid samma bord. Carmen sägs ha reagerat svalt på Hounafis tillvägagångssätt, och detta sägs ha utlöst en våldsam ilska hos 34-åringen.
När han knivhögg den 44-åriga kvinnan vrålade han ”Allah skyddar mig!” informerar ägaren till baren, som är videointervjun för den italienska tidningen. Hennes egen systerdotter var en av de två kvinnorna som skadades i attacken. Carmen var liten och kunde inte försvara sig, säger hon.

En vän som kommer ihåg Carmen på Facebook skriver att ingen förtjänar ett sådant öde, och att hon är ledsen både för Carmen och hennes dotter. Ditt leende och dina vänliga ögon kommer alltid att finnas kvar i mitt hjärta, tillägger hon.