Doc-TV

Noen kan få inntrykk av at vi velger ut negative nyheter som å understreke verdens ondskap. Vi gjør ikke det. Vi ser etter linjene som betyr noe. Tucker fokuserte i natt på en galopperende kriminalitetsbølge i USA. Selv i de rike områdene av New York, upstate, blir innbyggerne ranet.

Såkalte flashmob stormer butikker og river med seg alt de kan. Flere steder der Demokratene styrer kan man stjele for 950 dollar uten at det får konsekvenser. Det er det samme som å gjøre tyveri lovlig. På område etter område blir asosial oppførsel enten tolerert eller endog oppmuntret. Biden-regimet er selv kriminelt.

Vi ser samme utvikling i Sverige. Myndighetene må bære den største skylden for at 15-åringen går inni et varehus og myrder en rivaliserende gangster midt på kvelden.En 15-åringen får svært lav straff i Sverige, selv for mord. Vi ber om det vil de kriminelle si.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!