Doc-TV

Mot dumskap kjemper selv gudene forgjeves, men forhåpentligvis våkner den sovende kjempen når politikere åpenlyst lyver befolkningen i ansiktet. Sist ut er Høyres Nikolai Astrup, som egentlig bare ender opp med å male EU som en totalitær union.

Han sier nemlig at det er en risiko for norsk gasseksport dersom Norge ikke godtar EUs fjerde energipakke. Det er selvsagt bare tull. Men hva inneholder EUs fjerde energipakke? Det opplyser Christian Skaug oss om.

Det offentlige bevilger store pengesummer til Pride, både i form av veimaling, krisehåndtering og støtte til markeringer. Til og med politiet ser det nå som sin oppgave å koste på seg å dele ut prideflagg og spesiallagde t-skjorter til sine ansatte, for å ikke snakke om den nye handlingsplanen som er utarbeidet med fokus på inkludering. Erling Marthinsen tar oss gjennom politimyndighetens woke-forfall.

Velkommen til ukens siste Rett på sak.

 

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!