Doc-TV

Lars Hedegaard har fulgt en usynlig linje som er blitt til hans skjebne. Han ble for snart ti år siden forsøkt drept utenfor sin leilighet i Pelargonienvej på Frederiksberg. En defekt dørklokke reddet trolig livet hans, pluss englevakt. Våpenet låste seg.

Attentatmannen ble senere leder droneprogrammet til IS. Dette var i 2013. Karikaturstriden var i 2005/06. På syv-åtte år var Danmark gått fra å være et sted hvor journalister hevdet ytringsfriheten, til å bli et sted der man forsøkte å drepe skribenter. Det er en dramatisk utvikling. Terror må ses i sammenheng.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!