Doc-TV

Den nederlandske psykologen Mattias Desmet sier at vi er på vei mot en ny samfunnsform der myndighetene manipulerer menneskene med hybridkrig. Karakteristisk er at folk ikke klarer skille på hva som er fakta og hva som er fiksjon.

Det er det vi gjennomlever nå og krigen i Ukraina er en voldsom akselerator.

Hvor skal man begynne? Russiagate var en virvelvind og de som satte den i gang hadde ingen planer om å kansellere den og beklage, selv om de ble tatt i løgn. Tvert imot. De kjører på som før og det ene bygger på det andre: Er ikke krigen mot Putin det endelige oppgjøret som Russiagate innevarslet? Han var jo ond og blandet seg inn i valget. Trump hadde ikke blitt valgt uten hans innblanding. Er det ikke da helt legitimt at justdepartementet og FBI raider Mar-a-Lago og fører krig i Ukraina? På et underbevisst plan er det en sammenheng og folk oppfatter det også slik. De er to alen av samme stykke.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!