Nyheter

Riley Gaines forsvarte kvinners rett til egne sportsgrener på San Francisco-universitetet torsdag. Hun ble verbalt og fysisk angrepet av en mobb og måtte sitte innesperret i tre timer. Transbevegelsen blir stadig mer voldelig. Det er menn som angriper kvinner fysisk fordi de forsvarer sine rettigheter. De kan holde på fordi Biden, Demokratene og mediene forsvarer dem.

«Fangene driver asylet ved SFSU…Jeg ble overfalt og fysisk truffet to ganger av en mann,» skrev Gaines i tweeten. «Dette er et bevis på at kvinner trenger sex-beskyttede rom. Fortsatt bare ytterligere forsikrer meg om at jeg gjør noe riktig. Når de vil ha deg stille, snakk høyere.»

Gaines var gjest hos Turning Point USA, en konservativ organisasjon som venstresiden forsøkte å drive fra universitetene. Problemet med voldelige demonstranter er der større enn bare transmenn.

Eli Bremer, Gaines agent, påpekte at en kvinne fysisk angripes av menn fordi hun forsvarer kvinners rettigheter.

«I stedet for en gjennomtenkt diskusjon i kveld på SFSU, ble Riley voldelig anfalt, ropt på, fysisk overfalt og barrikadert i et rom av demonstranter. Det er forbløffende at det i Amerika i 2023 er akseptabelt for biologiske mannlige studenter å voldelig angripe en kvinne for å stå opp for kvinners rettigheter.

Menn som konkurrerer som kvinner har et stort biologisk fortrinn og slår selv de beste kvinner ned i støvlene. Disse kvinnene slutter å delta. Det er dette Gaines og andre protesterer mot. De ser at de blir annenrangs borgere. Det handler om mer enn sport.

Transbevegelsen er blitt stadig mer voldelig den senere tid. Det toppet seg med Audrey Hales massakre på Covenant-skolen i Nashville, der tre voksne og tre barn ble skutt og drept. Likevel gikk Biden ut og sa at transer var nasjonens stolthet. Transbevegelsen føler at de har grønt lys for å bruke vold. Demokratene leker med ilden.

Selskaper som Budweiser og Nike har promotert gjennom Dylan Mulvaney, som også var på besøk hos Biden i Det hvite hus. Mange boikotter nå disse merkene.

Historier som Raines fra San Franciscos motstandere.

Opptak delt til sosiale medier av Golden Gate Xpress, skolens studentdrevne avis, viste en liten protest som dukket opp før Gaines ankomst til skolen torsdag kveld.

Andre opptak fra utsalgsstedet viste at protesten vokste i størrelse – og ble til slutt så kaotisk at Gaines ble eskortert ut av rommet og ned en gang av politiet og barrikadert i et eget rom.

At voldsvenstre har fått overta amerikanske campuser og kvele ytringsfriheten, er en trussel mot ordskiftet i USA. Ansatte deltar i kampanjene.

Voldsvenstre oppfører seg slik som Demokratene og liberale medier hevder er typisk for ytre høyre. De er flere, og de har langt sterkere støttespillere. Dette er det vanskelig for Demokratene å løpe unna.

Samme historier kommer nå fra Storbritannia, Australia og New Zealand: Transmenn bruker vold mot kvinner.

Posie Parker har tatt til motmæle mot transmennene, og også hun ble møtt med vold. Menn angriper kvinner fysisk, og likevel snur politiet bare ryggen til.